Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örökre szingli maradok ha még 23 évesen nem sikerült párkapcsolatot találnom férfiként?
Figyelt kérdés
Igazából nekem eddig az életben minden olyanbdolog összejött amit szerettem volna.
Ez az egy nem, és az utóbbi években nagyon rá vagyok görcsölve a dologra. Meg bennem van a félelem, hogy egyedül maradok életem végéig.
Próbálok ismerkedni mindenhol csak nehezen megy nekem.
okt. 1. 10:36
31/31 A kérdező kommentje:
"Én csóró vagyok ronda és alacsony"
Azzal, hogy alacsony vagy nem tudsz mit kezdeni. De ha ronda vagy akkor adj a külsődre
Az ellen is tudsz tenni ha csóró vagy
jan. 3. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!