Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt az az idő, amikor legtovább voltatok szinglik?
Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok, köszi!2021. aug. 23. 16:15
1/26 anonim válasza:
Nő vagyok, 2 év és jelenleg 25 éves vagyok
2/26 anonim válasza:
Születésemtől egész 19 éves koromig. Azután 26 évesen 5 hónapig. 48F
3/26 anonim válasza:
Pár hónap kivételével mindig szingli voltam/vagyok. 31f
4/26 anonim válasza:
Eddig 28 év, de nem állt meg a számláló :)
F
5/26 anonim válasza:
2 èv és most megint, már örökre.
55 N
6/26 anonim válasza:
Nem tudom, mert még tart.:D Februárban volt 3 éve. Régen kapcsolatfüggő voltam és 5 percig sem voltam egyedül. Nem volt nyerő stratégia, kellett volna idő magamra és a dolgaim helyrepakolására. Most jó így, nem is keresgélek direktben, azt hiszem, belekényelmesedtem a szabadságba. 40N
7/26 anonim válasza:
20 évesen volt az első kapcsolatom, utána 4 hónapig voltam szingli és utána jöttem össze a barátommal, akivel már 4 éve vagyunk együtt. Szóval 20 évig vagy 4 hónapig a válasz, attól függ, hogy hogyan értelmezzük a kérdést.
10/26 anonim válasza:
#6 vagyok. :)
Köszönöm a lelkes felajánlást a 27 éves fiatalember részéről, de nem kívánom igénybe venni.😊 Ha "nagyon úgy lenne", volna olyan, akire számíthatok (régebben volt is erre példa), de ez sem az én műfajom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!