Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek örökre szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek örökre szingli maradok ha még 23 évesen nem sikerült párkapcsolatot találnom férfiként?

Figyelt kérdés

Igazából nekem eddig az életben minden olyanbdolog összejött amit szerettem volna.

Ez az egy nem, és az utóbbi években nagyon rá vagyok görcsölve a dologra. Meg bennem van a félelem, hogy egyedül maradok életem végéig.

Próbálok ismerkedni mindenhol csak nehezen megy nekem.

okt. 1. 10:36
1 2 3
 11/23 Senior Séf ***** válasza:
63%
Szerintünk örökre szingli maradsz, ha nem teszel ellene.
okt. 5. 18:51
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk az tényleg ciki, hogy egy 23 éves nőnek ennyi idős korára már több tíz partnere volt. Ugye tizenéves kortól kapcsolatok és kalandok váltják egymást a csajoknál, ahol bőőőven szereznek tapasztalatot.
okt. 5. 21:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Meg ugye a mai világban minden a pénz körül forog, ha nincs pénzed akkor csajod se nagyon lesz.
okt. 5. 22:01
 14/23 A kérdező kommentje:

"Az pedig, hogy dugtál de nem kapcsolatban nem túl pozitív dolog, Igénytelenség"

Mintha nem ez lenne ma már trendi. A legtöbben alkalmi kapcsolatokban vannak, ha van párkapcsolatuk ha nincs. Ez nem hinném, hogy nagy igénytelenség vallana.

okt. 6. 04:53
 15/23 A kérdező kommentje:
#11 Miért beszélsz többes számban? Nem biztos, hogy más is egyet ért veled. Különben meg ha egyedül akkor egyedül. Már nem igazán izgat a téma:D
okt. 6. 04:55
 16/23 A kérdező kommentje:

#13 ez egy nagyon hülye felfogás.

Van akinek nincsen pénze még is van párkapcsolata. Nem minden a pénz.

Nekem van pénzem, jól is nézek ki de nincs senkim.

Nem ezen múlik.

Különben meg olyan áron ne legyen senkim aki csak a pénz miatt van velem. Akkor nincs értelme egy boldogtalan kapcsolatban lenni

okt. 6. 06:05
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
14. Szóval te azért fekszel össze minden jöttmenttel, mert szerinted ez a trendi? Jézusom.... Ilyen felfogással nem is csodálom, hogy nem kellesz a lőtéri kutyának sem, max dugásra.
okt. 6. 14:18
 18/23 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy nem érted.

Bölcs gondolatok. Porig aláztál, most álmatlan éjszakám lesznek..

okt. 6. 17:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbben alkalmi kapcsolatokban vannak, ha van párkapcsolatuk ha nincs."

A csajok. Te nem.

okt. 6. 21:40
 20/23 A kérdező kommentje:
És te sem:D
okt. 7. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!