Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Negyven év felett ciki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyven év felett ciki ilyen aranyos, ,,nyálas" becenevet - mint pl. manó, nyuszi, angyal, stb. - adni egymásnak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én 32 F, ő 42 L.

okt. 2. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi fér bele a kapcsolatotokba. A ti szabályaitok. Ha ti ketten örülnétek ha egymást becéznétek, akkor hajrá. Nem kell más véleményével törődni. :)
okt. 2. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, ha ez mindkettőtöknek tetszik.
okt. 2. 20:28
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez minden életkorban kínos.

Manó, "bazzeg", a 188 magassághoz és jelentős túlsúlyhoz nem igazán illik, a nyuszit a mi családunkban megenni szokás, angyal meg... ne mááááár.

Viszont kb. sejtem ki a nő a kérdésben. Ha az akire gondolok, akkor még bajban leszel a jövőben, mert eleve szeret a lelkileg törött emberekkel ismerkedni (mint amilyen én is voltam).

okt. 2. 20:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Kutyul
okt. 2. 21:00
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Az en kapcsolataimban ahol ilyenek hangzanak el az sértés..

Pl az olyan vagy mint egy angyal nalunk azt jelentette exemnél hogy ostoba átverheto jólelkű kis f.s mkndent jol csinálsz de semmit nem látsz ami a valóság.

A manót masik exem használta aki az exét is igy hivta meg még a rokongyerekét is. Szoval a nemtom hány manójábol én voltam az x edik manója.

A nyuszi meg.

Egyik párom orosz anyanyelvű (kulfoldön jöttunk össze közös nyelv másik volt)

Es randi után egyszer kikaptam a kezébol a teloját es megnéztem engem hogy mentett el.

Vmi orosz kifejezéssel.

Aztán egyszer rákerdeztem erre a haveri köreiben tőle hogy amugy mit jelent ez az orosz szó?

Erre elkezdtek röhögni néztek egymásra a pasik..kerdeztem ujbol. Mire az egyik haverja nagynehezen kinyögte hogy ez amugy cuki.. az jelenti azt a bojtot a nyuszin nyuszipamacs vagy ilyesmit🤣

Habár mondjuk valahol jó jelnek vettem hogy egyáltalán elmentett meg vmi cuki kifejezéssel..

De ettől függetlenul nem nyuszizott engem soha. De kesobb már a becenevemen hivott meg mentett el ami meg kulfoldiesen becézés volt. Magyarban nem igy szokták.

okt. 2. 21:06
 6/14 anonim ***** válasza:
43%

Nem nyálas, sokkal jobb, mint a Béla, Lujza stb.

Mi cukikának hívtuk egymást!! :D

okt. 2. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Mi cukkininek hívtuk egymást.
okt. 2. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
"Babamanó" XD
okt. 2. 21:53
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

Ami számomra taszító és röhejes :

Mikor a nő becézi a pasiját kicsim-nek vagy manó-nak. Ha meg még kétszer akkora a pasi még röhejesebb. Meg az is érthetetlen hogy a férfi hagyja ezt, és több ilyen párt ismerek...

okt. 2. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

42N vagyok, de csak a kisebbik fiamat becézem Babimnak vagy Manónak. De néha már ő is kikéri magának, hogy ő xy.

Ha lenne párom, sem becézném így, mert cikinek tartanám, sőt azt sem hagynám, hogy rám aggasszon becenevet.

okt. 2. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!