Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a párok?
Ha látok egy párt akik ülnek a kávézóba, étterembe, moziba, színházba, kávézóba vagy bárhol, azt veszem észre, hogy a férfi keze akkor is a nőn van, jellegzetesen a combján, lábán, de előfordul, hogy a vállán. Én is nő vagyok, de szerintem valahogy nem illik még az emberek előtt is fogdosni a csajt. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez a nők fétise, hogy “Jaj, érjen hozzám”, mert ilyenkor a nők még meg is fogják a férfi karját, gyakorlatilag mintha nem is engednék el, szóval nyilván ők igénylik.
Ti mit gondoltok? Szerintetek ez már nem “sok”?
Első észrevételem: -ba -be -ban -ben.
Ha valahol bent vagy, akkor -ban, -ben
Kávézóban
Étteremben
Moziban
Színházban
A -ba, -be akkor használatos, ha valahova bemész.
Kérdésre a válasz:
Ha valakinek van egy partnere, és szereti, szeret hozzáérni, akkor megteszi ezt bárhol, nyilván a jó ízlés keretein belül. Ha valaki a partnere lábára, vagy vállára teszi a kezét, az egy teljesen elfogadott, és hétköznapi látvány. Nem pettingelnek az asztalon, a pasi nem ujjazza a nőjét az asztal alatt, a nő meg nem cibálja a répát.
Az, hogy téged ez frusztrál, azt jelenti, hogy a kutyának se kellesz, és irigy vagy másokra
2.
Nem fusztrál, csupán csak ízléstelen. Volt már kapcsolatom és szerencsére normál keretek között tudta kifejezni a szeretetét.
Nem frusztrál, ha mások csinálják, de én nyilvánosan sosem hagytam egy pasimnak sem.
Eleve érzékenyebb a combom, mint pl. a felkarom, vállam, nekem kínos. Szájrapuszi, kézfogás még elmegy, a többi max. valami elhagyatottabb helyen.
Nekem néha csikis is a lábam és olyankor zavaró érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!