Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jogosan nem esett jól?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki így udvarolgat, alakul is vele, mindig meg akar csókolni meg már a 3. randin törtent köztünk 18+-os dolog (azért még nem szex). Viszont sokszor viccelődik a testalkatommal (kicsit dundibb vagyok mint a vékony emberek, de nem mondanám magam még kövérnek). És mondta hogy neki a belső számít. Amikor mondtam hogy ezt a csúnya embereknek szokták mondani, akkor meg csak nevetett. Minek akar velem randizni ha ilyeneket mond? Meg hogy tud velem lefeküdni? Róla tudni kell hogy sok lány átverte, sok csak lefeküdt vele.aug. 25. 21:10
1/10 anonim válasza:
Hogyan viccelődik az alakoddal, konkrét példa?
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy ha lát egy teltebb állatot vagy embert akkor mondja hogy olyan mint é
aug. 25. 21:15
3/10 anonim válasza:
Gyerekes nagyon. Ha rossz érzést generál benned, hogy így beszólogat, akkor döntsd el magadban, hogy szükséged van neked erre.
4/10 anonim válasza:
Vagy ő verte át a lányokat? 🤔
Én azonnal dobnám, nekem senki se viccelődjön az alakomon…
Még most nézem, állatot? 😃
Úgy rúgnám fel, hogy a Holdig szállna.
6/10 A kérdező kommentje:
Meg gondolom ez a csak a belső számít duma is arra akart utalni hogy a külsőm neki nem számít
aug. 25. 21:24
7/10 anonim válasza:
Szexre jó lennél, vagy orális szexre, de komolyan nem gondolja veled.
8/10 anonim válasza:
Bunkó Sz*R,felejtsd el. Nem az a baj,ha valakinek nem vagy az esete,hanem az,hogy szóvá is teszi. Ha bármit is komolyan szeretne,nem tenne semmidre sem megjegyzést,hanem agyon bokolna.
10/10 anonim válasza:
Ez egy paraszt. Többet nem találkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!