Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul, hogy a férjem szóvá tette a munkatársainak hogy "már megint" cipőt vettem?

Figyelt kérdés

Nagyon nem duskálunk a pénzben, minden Forintot megnézek, hogy mire költöm. Ő dolgozik én a gyerekekkel vagyok itthon otthon gondozásin.

Kedden elmentem cipőt szandált, mert a cipőm már nagyon meleg volt és utána úgy beszéltük meg, hogy a férjem munkahelyéhez megyünk és együtt megyünk a gyerekekért és haza. Ilyen max évi 1-2 alkalommal van.

Amikor megérkeztem az irodába, már nem dolgoztak, csak beszélgettek. Mikor a munkatársai megláttak kérdezték, hogy a férjem minden pénzét elköltöttem-e. Ezt még próbáltam poénos csipkelődésnek felfogni, nem is foglakoztam vele, de egyikük rákerdezett, hogy miért ennyire fontos a nőknek a cipő, meg hogy mi értelme van, hogy a feleségének is külön szekrény kell a cipőinek stb. Azért egy idő után már elég zavaró volt a dolog, főleg, hogy a férjem sem állt ki mellettem, hanem nevetett, hogy igen, ezt ő sem érti, stb.

Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, így inkább nem mondtam semmit. Hazafelé azért rákérdeztem, hogy mi volt ez, de azt mondta, túlreagalom, ne foglalkozzak vele.

máj. 9. 06:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Hímsoviniszta faszok.
máj. 9. 06:33
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mondjuk eléggé felvágták a nyelvem, minimum közöltem volna, hogy "nyáron nem hótaposóba fogok járni", vagy hogy "nyugi, a nincsből nem lehet sokat költeni", esetleg "ez csak egy gagyi kínai, Béla fizujából csak ennyire futja, alig várom, hogy visszamenjek dolgozni és vehessek nkrmális dolgokat cégre". Aztán ezen nevethet a kedves férjecskéd bátran.
máj. 9. 06:46
 3/22 anonim ***** válasza:
7%
Tavaly még nem volt lábad? Gondolom vannak régi cipöid is, ha nem álltok jól, azzal is beérhetted volna.
máj. 9. 07:02
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

3-as honnan tudod, hogy már nem ugyanazt a szandált hordta szét akár 2 nyári szezonon keresztül? Amiket mostanában kapni a boltokban 1 nyarat sem bírnak ki!

Kérdező, a férjed munkatársai egy igazi barmok a szar poénjaikkal, ne vedd magadra!

máj. 9. 08:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 Általában akinek kevés pénze van, olcsó cipőt vesz, ami többnyire nem tartós, de legalább garancia sincs rá.(És ha drága se feltétlen tartós, ezt nem tudod előre, és aztán hiába a garancia, lehet rádbizonyítják, hogy a te hibádból ment tönkre, akkor is, ha nem) Nekem pl amíg olcsón vettem cipőt, rendszerint az volt, hogy egy szezont bírt ki, az előző évi már nincs hordható állapotban, kilyukadt a talpa és egyebek, max arra jó, hogy száraz időben kimenjek füvet nyírni.
máj. 9. 08:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Férjed jól kibeszél, fontosnak és viccesnek képzeli magát a kollégái előtt, azáltal, hogy még túlozva is adja elő a te "hatalmas" költekezéseidet.

Számon kérném 4 szem közt, hogy jól szórakozik-e a te károdra a kollégáival?

máj. 9. 09:26
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Jó nagy paraszt kollégái vannak a férjednek. Ő meg nyuszi megszólalni.
máj. 9. 09:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Többségük a seggét sem törli ki rendesen. Megmondtam nekik, hogy nem lehet mindenki szakadt csöves, mint ők.
máj. 9. 09:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy rosszul esett, mintha te valami kitartott senki lennél, aki csak a más pénzét költi...kérdezd meg a kedves férjedet, hogy neki milyen érzés lenne, ha te azon poénkodnál, merő szórakozásból, hogy előnye is van annak, ha valaki ócska férfi, mert legalább az alakodra nincs gondod, nem futja annyi kajára, hogy kicsit is elhízz, de sajnos a cipő nagyon használódik, mert csak gyaloglásra telik...Aztán majd meglátjuk, mennyire nevet!
máj. 9. 10:18
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég sértő volt néhány beszólás, azon kívül, hogy semmi közük hozzá a férjed ha már akkora bunkó, hogy így adja elő akkor legalább egymás közt beszéljék meg, hogy ilyen csórók, hogy egy cipőt nem lehet venni mert rámegy a fizu. Ez inkább az ő szégyene lehetne. Nem lustaságból vagy otthon hanem mert gyerek van.

És jókat írtak, ilyesmit kell visszaszólni.

máj. 9. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!