Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy a férjem szóvá tette a munkatársainak hogy "már megint" cipőt vettem?
Nagyon nem duskálunk a pénzben, minden Forintot megnézek, hogy mire költöm. Ő dolgozik én a gyerekekkel vagyok itthon otthon gondozásin.
Kedden elmentem cipőt szandált, mert a cipőm már nagyon meleg volt és utána úgy beszéltük meg, hogy a férjem munkahelyéhez megyünk és együtt megyünk a gyerekekért és haza. Ilyen max évi 1-2 alkalommal van.
Amikor megérkeztem az irodába, már nem dolgoztak, csak beszélgettek. Mikor a munkatársai megláttak kérdezték, hogy a férjem minden pénzét elköltöttem-e. Ezt még próbáltam poénos csipkelődésnek felfogni, nem is foglakoztam vele, de egyikük rákerdezett, hogy miért ennyire fontos a nőknek a cipő, meg hogy mi értelme van, hogy a feleségének is külön szekrény kell a cipőinek stb. Azért egy idő után már elég zavaró volt a dolog, főleg, hogy a férjem sem állt ki mellettem, hanem nevetett, hogy igen, ezt ő sem érti, stb.
Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, így inkább nem mondtam semmit. Hazafelé azért rákérdeztem, hogy mi volt ez, de azt mondta, túlreagalom, ne foglalkozzak vele.
3-as honnan tudod, hogy már nem ugyanazt a szandált hordta szét akár 2 nyári szezonon keresztül? Amiket mostanában kapni a boltokban 1 nyarat sem bírnak ki!
Kérdező, a férjed munkatársai egy igazi barmok a szar poénjaikkal, ne vedd magadra!
Férjed jól kibeszél, fontosnak és viccesnek képzeli magát a kollégái előtt, azáltal, hogy még túlozva is adja elő a te "hatalmas" költekezéseidet.
Számon kérném 4 szem közt, hogy jól szórakozik-e a te károdra a kollégáival?
Hát elég sértő volt néhány beszólás, azon kívül, hogy semmi közük hozzá a férjed ha már akkora bunkó, hogy így adja elő akkor legalább egymás közt beszéljék meg, hogy ilyen csórók, hogy egy cipőt nem lehet venni mert rámegy a fizu. Ez inkább az ő szégyene lehetne. Nem lustaságból vagy otthon hanem mert gyerek van.
És jókat írtak, ilyesmit kell visszaszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!