Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul, hogy a férjem szóvá tette a munkatársainak hogy "már megint" cipőt vettem?

Figyelt kérdés

Nagyon nem duskálunk a pénzben, minden Forintot megnézek, hogy mire költöm. Ő dolgozik én a gyerekekkel vagyok itthon otthon gondozásin.

Kedden elmentem cipőt szandált, mert a cipőm már nagyon meleg volt és utána úgy beszéltük meg, hogy a férjem munkahelyéhez megyünk és együtt megyünk a gyerekekért és haza. Ilyen max évi 1-2 alkalommal van.

Amikor megérkeztem az irodába, már nem dolgoztak, csak beszélgettek. Mikor a munkatársai megláttak kérdezték, hogy a férjem minden pénzét elköltöttem-e. Ezt még próbáltam poénos csipkelődésnek felfogni, nem is foglakoztam vele, de egyikük rákerdezett, hogy miért ennyire fontos a nőknek a cipő, meg hogy mi értelme van, hogy a feleségének is külön szekrény kell a cipőinek stb. Azért egy idő után már elég zavaró volt a dolog, főleg, hogy a férjem sem állt ki mellettem, hanem nevetett, hogy igen, ezt ő sem érti, stb.

Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, így inkább nem mondtam semmit. Hazafelé azért rákérdeztem, hogy mi volt ez, de azt mondta, túlreagalom, ne foglalkozzak vele.

máj. 9. 06:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Gáz volt a férjed. Ez a típusú viccelődés csak akkor megengedett, ha az alany maga is olyan típus, aki szereti az ilyen beszólogatós vicceket. Te nem ilyen vagy.

Szexista idióták. Ha már a kedves férjem mindenki előtt aláz, akkor én visszaszóltam volna, hogy "Hja, elköltöttem mindet, de csak egy satnya kínai papucs tellett a Józsi fizetéséből"

Vagy csak az igazat mondtam volna: "Nem, Józsi, hülyeségeket beszélsz. Nincs tele a ház a cipőimmel. Vettem magamnak egy nyamvadt szandált, hogy ne cipőben mászkáljak a kánikulában, de ezt te tudtad jól. Miért terjesztesz rólam hazugságokat?"

máj. 9. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kellett ennek a gyereknek megszületnie...
máj. 9. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én minden vagyok, csak cipőmániás nem (pedig nőőőő vagyok) és mégis tele van a cipősszekrény otthon :D

Részletkérdés, hogy nem egy gardróbról van szó, hanem egy kis vékonyka bútorról.

Van két sportcipőm a mindennapokra, egy edzéshez, egy csinos alkalmi (me' nem mehetek sportcipőben egy esküvőre) egy bakancs télre, és két szandál meg két papucs a nyári melegben. (utóbbiakat ráadásul ajándékba kaptam, nem én shoppingoltam)

Semmi extra, nincs minden egyes "áutfithez" külön cipőm. Amúgy az sem baj, ha valaki cipős, de egy átlagos ember simán kitölti a kis cipősszekrényemet.

Visszaszóltam volna, hogy aki annyira igénytelen, hogy egy pár cipőben jár hóban, fagyban és jeles eseménykor, annak a véleménye nem érdekel :)

máj. 9. 16:27
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Érdemes ilyenkor visszavágni, hogy: "Én legalább adok magamra, míg sokan inkább cigit, piát vesznek". Akiről tudod, hogy ott épp cigizik, beégetheted, hogy: "Muti, milyen sárgák a fogaid a sok bagó miatt. Ja, mert függő vagy."

Tudom, nehéz ilyen helyzetekben gyorsan reagálni, de érdemes lenne valakivel gyakorolnod, vagy filmekből venni a mintát, a pikír-, vagy szarkasztikus válaszok megtanulásával.

máj. 9. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Én ilyenkor csak vigyorogni szoktam, esetleg előkapom a lábbelit és megmutatom.
máj. 9. 18:21
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha dolgoznál Te is, másképp gondolná.
máj. 9. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,férjednek ennyit jelentessz....
máj. 9. 20:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Ha úgy nézzük, én is dolgozok, mert az egyik gyermekünkkel vagyok Gyod-on, ő jelenleg csak heti 2 napot jár suliba.

Nincs sok cipőm. Csak akkor szoktam venni, amikor a másik szezonnak megfelelő már vállalhatatlan formába kerül. Igazából van egy edzőcipőm, egy nyári szandálom és egy téli cipőm, meg 2 otthoni papucsom. Van egy kb 15 éves gálacipőm is de az vagy 10 éve volt utoljára rajtam.

A gyerekeknek és a férjemnek valóban több cipője van, nekik jobban kell, mert a férjem sem járhat tárgyalni kopott, lyukas cipőben vagy nem veheti fel minden nap ugyanazt, a gyerekeknek is kell minimum 3 havonta 2-3 váltás cipő, ráadásul supinált, a bokájuk miatt de magamon annyit spórolok, amennyit csak tudok.

Leginkább az esett rosszul, hogy a férjem is velük nevetett, miközben tudta, hogy a másik szandálomat ki kellett dobnom, mert szó szerint szétszakadt a felsőrésze az egyiknek.

Tudom, hogy nem szokta beavatni a munkatársait az anyagi helyzetünkbe, ezért is nem szóltam semmit. Ők fiatalabbak nálunk, a legtöbbjének még fix párja sincs, fogalmuk sincs, hogy milyen az élet gyerekekkel.

máj. 9. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ők fiatalabbak nálunk, a legtöbbjének még fix párja sincs, fogalmuk sincs, hogy milyen az élet gyerekekkel."

De a rohadt suttyó férjednek van...és ő pontosan tudja, hogy mennyire spórolsz magadon, hogy ne terheld a családi költségvetést. Szánalmas, hogy azon az áron akar imponálni, meg jófejnek tűnni a kis fiatal munkatársai előtt, hogy téged megaláz és rajtad szórakozik.

máj. 9. 22:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mondom én, hogy a pasik a többi pasinak akarnak felvágni. Az ő véleményük számít nekik csak. Mint a kis tinilányok, úgy sikongatnak egymással.
máj. 9. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!