Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul, hogy a férjem szóvá tette a munkatársainak hogy "már megint" cipőt vettem?

Figyelt kérdés

Nagyon nem duskálunk a pénzben, minden Forintot megnézek, hogy mire költöm. Ő dolgozik én a gyerekekkel vagyok itthon otthon gondozásin.

Kedden elmentem cipőt szandált, mert a cipőm már nagyon meleg volt és utána úgy beszéltük meg, hogy a férjem munkahelyéhez megyünk és együtt megyünk a gyerekekért és haza. Ilyen max évi 1-2 alkalommal van.

Amikor megérkeztem az irodába, már nem dolgoztak, csak beszélgettek. Mikor a munkatársai megláttak kérdezték, hogy a férjem minden pénzét elköltöttem-e. Ezt még próbáltam poénos csipkelődésnek felfogni, nem is foglakoztam vele, de egyikük rákerdezett, hogy miért ennyire fontos a nőknek a cipő, meg hogy mi értelme van, hogy a feleségének is külön szekrény kell a cipőinek stb. Azért egy idő után már elég zavaró volt a dolog, főleg, hogy a férjem sem állt ki mellettem, hanem nevetett, hogy igen, ezt ő sem érti, stb.

Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, így inkább nem mondtam semmit. Hazafelé azért rákérdeztem, hogy mi volt ez, de azt mondta, túlreagalom, ne foglalkozzak vele.

2024. máj. 9. 06:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Gáz volt a férjed. Ez a típusú viccelődés csak akkor megengedett, ha az alany maga is olyan típus, aki szereti az ilyen beszólogatós vicceket. Te nem ilyen vagy.

Szexista idióták. Ha már a kedves férjem mindenki előtt aláz, akkor én visszaszóltam volna, hogy "Hja, elköltöttem mindet, de csak egy satnya kínai papucs tellett a Józsi fizetéséből"

Vagy csak az igazat mondtam volna: "Nem, Józsi, hülyeségeket beszélsz. Nincs tele a ház a cipőimmel. Vettem magamnak egy nyamvadt szandált, hogy ne cipőben mászkáljak a kánikulában, de ezt te tudtad jól. Miért terjesztesz rólam hazugságokat?"

2024. máj. 9. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kellett ennek a gyereknek megszületnie...
2024. máj. 9. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én minden vagyok, csak cipőmániás nem (pedig nőőőő vagyok) és mégis tele van a cipősszekrény otthon :D

Részletkérdés, hogy nem egy gardróbról van szó, hanem egy kis vékonyka bútorról.

Van két sportcipőm a mindennapokra, egy edzéshez, egy csinos alkalmi (me' nem mehetek sportcipőben egy esküvőre) egy bakancs télre, és két szandál meg két papucs a nyári melegben. (utóbbiakat ráadásul ajándékba kaptam, nem én shoppingoltam)

Semmi extra, nincs minden egyes "áutfithez" külön cipőm. Amúgy az sem baj, ha valaki cipős, de egy átlagos ember simán kitölti a kis cipősszekrényemet.

Visszaszóltam volna, hogy aki annyira igénytelen, hogy egy pár cipőben jár hóban, fagyban és jeles eseménykor, annak a véleménye nem érdekel :)

2024. máj. 9. 16:27
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Érdemes ilyenkor visszavágni, hogy: "Én legalább adok magamra, míg sokan inkább cigit, piát vesznek". Akiről tudod, hogy ott épp cigizik, beégetheted, hogy: "Muti, milyen sárgák a fogaid a sok bagó miatt. Ja, mert függő vagy."

Tudom, nehéz ilyen helyzetekben gyorsan reagálni, de érdemes lenne valakivel gyakorolnod, vagy filmekből venni a mintát, a pikír-, vagy szarkasztikus válaszok megtanulásával.

2024. máj. 9. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Én ilyenkor csak vigyorogni szoktam, esetleg előkapom a lábbelit és megmutatom.
2024. máj. 9. 18:21
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha dolgoznál Te is, másképp gondolná.
2024. máj. 9. 20:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,férjednek ennyit jelentessz....
2024. máj. 9. 20:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Ha úgy nézzük, én is dolgozok, mert az egyik gyermekünkkel vagyok Gyod-on, ő jelenleg csak heti 2 napot jár suliba.

Nincs sok cipőm. Csak akkor szoktam venni, amikor a másik szezonnak megfelelő már vállalhatatlan formába kerül. Igazából van egy edzőcipőm, egy nyári szandálom és egy téli cipőm, meg 2 otthoni papucsom. Van egy kb 15 éves gálacipőm is de az vagy 10 éve volt utoljára rajtam.

A gyerekeknek és a férjemnek valóban több cipője van, nekik jobban kell, mert a férjem sem járhat tárgyalni kopott, lyukas cipőben vagy nem veheti fel minden nap ugyanazt, a gyerekeknek is kell minimum 3 havonta 2-3 váltás cipő, ráadásul supinált, a bokájuk miatt de magamon annyit spórolok, amennyit csak tudok.

Leginkább az esett rosszul, hogy a férjem is velük nevetett, miközben tudta, hogy a másik szandálomat ki kellett dobnom, mert szó szerint szétszakadt a felsőrésze az egyiknek.

Tudom, hogy nem szokta beavatni a munkatársait az anyagi helyzetünkbe, ezért is nem szóltam semmit. Ők fiatalabbak nálunk, a legtöbbjének még fix párja sincs, fogalmuk sincs, hogy milyen az élet gyerekekkel.

2024. máj. 9. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ők fiatalabbak nálunk, a legtöbbjének még fix párja sincs, fogalmuk sincs, hogy milyen az élet gyerekekkel."

De a rohadt suttyó férjednek van...és ő pontosan tudja, hogy mennyire spórolsz magadon, hogy ne terheld a családi költségvetést. Szánalmas, hogy azon az áron akar imponálni, meg jófejnek tűnni a kis fiatal munkatársai előtt, hogy téged megaláz és rajtad szórakozik.

2024. máj. 9. 22:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mondom én, hogy a pasik a többi pasinak akarnak felvágni. Az ő véleményük számít nekik csak. Mint a kis tinilányok, úgy sikongatnak egymással.
2024. máj. 9. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!