Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esett rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul, hogy a férjem szóvá tette a munkatársainak hogy "már megint" cipőt vettem?

Figyelt kérdés

Nagyon nem duskálunk a pénzben, minden Forintot megnézek, hogy mire költöm. Ő dolgozik én a gyerekekkel vagyok itthon otthon gondozásin.

Kedden elmentem cipőt szandált, mert a cipőm már nagyon meleg volt és utána úgy beszéltük meg, hogy a férjem munkahelyéhez megyünk és együtt megyünk a gyerekekért és haza. Ilyen max évi 1-2 alkalommal van.

Amikor megérkeztem az irodába, már nem dolgoztak, csak beszélgettek. Mikor a munkatársai megláttak kérdezték, hogy a férjem minden pénzét elköltöttem-e. Ezt még próbáltam poénos csipkelődésnek felfogni, nem is foglakoztam vele, de egyikük rákerdezett, hogy miért ennyire fontos a nőknek a cipő, meg hogy mi értelme van, hogy a feleségének is külön szekrény kell a cipőinek stb. Azért egy idő után már elég zavaró volt a dolog, főleg, hogy a férjem sem állt ki mellettem, hanem nevetett, hogy igen, ezt ő sem érti, stb.

Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni, így inkább nem mondtam semmit. Hazafelé azért rákérdeztem, hogy mi volt ez, de azt mondta, túlreagalom, ne foglalkozzak vele.

2024. máj. 9. 06:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Undorító férjed van lehànynàm az ilyet...
2024. máj. 10. 02:20
 22/22 anonim ***** válasza:
41%

nem akart kilógni a sorból nem állt melléd, mert akkor papucsnak titulálják, hogy nem férfi.

Engedd el, ez ek olyan társadalmi birka viselkedések.

Nem érdemes ezen sokáig kattogni, mert akkor mindig fogsz valamit találni amiben a másik nem fog megfelelni az elvárásaidnak..

2024. máj. 10. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!