Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!

Másodszor pedig azért írok a csoportban mert valami nagyon rosszul esik, még pedig az hogy nekem van egy 6 éves lányom a páromnak pedig egy 4 éves lánya, akit én még nem láttam, mert nem húzódik a láthatás az ügyben és anyuka nem engedi apukához. Na a problémám az hogy a párom az én kislányomat semmivel nem ajándékozta meg, úgy hogy tudta hogy én az ő lányának veszek és elviszi neki illetve még a párom keresztlányának is vettem. Nekem ez eléggé rosszul esik, próbálom nem mutatni vagy nem mondani de ti elmondanátok a párotoknak? Tudni kell hogy a párom az nálunk él, napi szintű kapcsolatban vannak.

2023. dec. 25. 12:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kifogtad a főnyereményt. Mkst szagolhatod az ibolyát, amit téptél. És ez nem lesz jobb.
2023. dec. 25. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Örülj hogy nem molesztálja. Ki tudja anyuka miért félti tőle annyira a gyereket.
2023. dec. 25. 12:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy vmi gáz van a palival gyerek téren.
2023. dec. 25. 12:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt valami nagyon nem stimmel. Annak van oka, hogy a gyerek köré az anyuka nem engedi főleg ha a bíróság neki adott igazat.

Vagy a te gyereked semmibe veszi.

2023. dec. 25. 12:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem akar anyuka válni és ezzel zsarolja apukát. Anya közös programokat akár 3asban. Hozzám csak akkor engedné a lányokat ha anyuka is jöhet.
2023. dec. 25. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A papirokat csak be kell adnia a párodnak kérdező.
2023. dec. 25. 12:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az apuka verziója. Az anyuka is érdekes lehet. De a lényeg, a te lányod sehol nem lesz ebben a kapcsolatban.
2023. dec. 25. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki ezt a palit mindenki jobban jár.
2023. dec. 25. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

"a párom az én kislányomat semmivel nem ajándékozta meg, úgy hogy tudta hogy én az ő lányának veszek és elviszi neki illetve még a párom keresztlányának is vettem. Nekem ez eléggé rosszul esik"

Miért vettél és küldtél?

A párodnak rögtön meg kellett volna mondania neked, hogy kösz, nem szükséges, én nem viszonzom. És nem is vitte volna el.

Ne essen rosszul neked. Fölösleges volt és rossz ötlet, valamit benéztél. A párod meg gyáva volt időben őszintén reagálni.

2023. dec. 25. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"a párom az én kislányomat semmivel nem ajándékozta meg,...Tudni kell hogy a párom az nálunk él, napi szintű kapcsolatban vannak."

Miért lakik nálatok a párod? Miért nem adta még be a válási papírt?

Ki ő neked igazából? Miből, gondolod, hogy a párod?

2023. dec. 25. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!