Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy a barátnőm nem köszöntött fel születésnapomon?
Ma van/volt a születésnapom és még csak egy üzenetet sem kaptam tőle.
Nem olyan nagy dolog, de kicsit rosszul esett.
Azt sem mondhatja, hogy elfelejtette, mert a facebook rendszeresen küldi ha valakinek épp születésnapja van.
F
jogosan.
és szerintem elég gáz volt részéről, hogy ennyire nem méltatott téged.
biztos hogy a "barátnőd"?
Szia. Hát legalább egy szóbeli v írásbeli köszöntés nem ártana még akkor sem ha rossz fát tettél mostanába a tűzre. Várj egy kicsit. Ha pár nap múlva se reagál semmit akkor mond meg neki h ez rosszul esett neked. Ha pedig nem érti meg h miért esett ez neked rosszul, akkor máris olyan lelki és gondolkodásbeli különbség van köztetek ami miatt idővel kuka lesz az egész kapcsolat.
25f
Lehet, hogy nem vagy számára fontos. Ez is azt jelenti.
Általában mi nők a legtöbb dátumot észben tartjuk, ami fontos nekünk. És pont a pasik azok, akik nem tudják megjegyezni a dátumokat, de ez náluk biológiailag ilyen.
De nyugi éjfélig még van 1 óra 25 perc. Még felköszönthet. :)
Na sebaj majd amikor találkozom vele és esetleg eszébe jut megemlítem, hogy kicsit korai, mert még van vagy 360 nap addig.
Köszönöm a válaszokat.
Na így végszóra befutott egy messengeres köszöntés.
A semminél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!