Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul?
Sziasztok! Először is kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!
Másodszor pedig azért írok a csoportban mert valami nagyon rosszul esik, még pedig az hogy nekem van egy 6 éves lányom a páromnak pedig egy 4 éves lánya, akit én még nem láttam, mert nem húzódik a láthatás az ügyben és anyuka nem engedi apukához. Na a problémám az hogy a párom az én kislányomat semmivel nem ajándékozta meg, úgy hogy tudta hogy én az ő lányának veszek és elviszi neki illetve még a párom keresztlányának is vettem. Nekem ez eléggé rosszul esik, próbálom nem mutatni vagy nem mondani de ti elmondanátok a párotoknak? Tudni kell hogy a párom az nálunk él, napi szintű kapcsolatban vannak.
Na akkor lefordítom, amit írtál.
Összejöttél egy házas pasival, az asszony megtudta, kidobta, nem volt hova menjen, így nálad lakik. A válás még folyamatban sincs, az anyuka értelemszerűen nem engedi a szertőhöz a kislányt. A pasi nem igazán kötődik hozzád, a lányodat konkrétan lesz@.ja...gratulálok a főnyereményhez.
Szakít, szagol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!