Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni valakit aki mélyen a szívünkben van? És egyáltalán miért van annyira mélyen a szívünkben?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a szerelem nem logikus, de nekem tényleg teljesen logikátlan amit érzek. Szeretője voltam egy férfinak 4 évvel ezelőtt, még csak nem is túl sokáig, kb. 3-4 hónapig. Szakítottam vele mert nem bírtam elviselni a szerető szerepet. Ezután 1 évig nem volt senkim, mert nem tudtam őt elfelejteni, minden egyes nap ő járt a fejemben. Ezután lettek kapcsolataim, de egyik se tartott tovább pár hónapnál, mert mindenkit őhozzá hasonlítottam. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy amikor ő ismét szeretőt akart tartani, én azonnal ugrottam neki, annyira szerelmes voltam/vagyok. Párszor találkozgattunk, majd megint szakítás lett a vége és ez így ment egészen fél évvel ezelőttig. Fél évvel ezelőtt végleg lezártam vele a kapcsolatot, megmondtam neki hogy én ebben nem veszek részt tovább, tovább akarok lépni, boldog akarok lenni.

De egyszerűen nem megy. Bárkivel randizok, mindenkiben őt látom és nem telik el úgy nap, hogy ő ne jutna eszembe valamiről. Nem értem magamat, mielőtt őt megismertem, egyrészt szilárd erkölcseim voltak és nem jöttem volna össze soha olyannal akinek van párja. Másrészt a szerelemben is mindig logikus voltam és soha nem voltam együtt olyannal aki tudtam hogy mérgezné a szívemet. Erre jött ő, és felborított mindent. Leginkább a józan eszemet. Nem értem magamat, hogy nem lehet elfelejteni egy olyan szánalmas embert aki szeretőt tart, és hogy lehet ilyen sokáig szeretni úgy, hogy közben alig volt kontakt, és az is leginkább szexuális jellegű.

Persze a legelején egyáltalán nem a szexen volt a hangsúly, nagyon jól elvoltunk, ezért is szerettem bele. De azóta ha beszéltünk vagy találkoztunk, csak a szex volt nála a téma. És mégse tudom elfelejteni, amiért gyűlölöm magamat...

aug. 20. 13:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mással.
aug. 20. 13:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Azóta már nem 1 emberrel próbáltam meg. Volt akivel tényleg minden szuper volt és őszintén mondhatom hogy éreztem is iránta szerelmet, de az akkor sem volt ugyanolyan mint ez....
aug. 20. 13:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem incelekkel gondoltam
aug. 20. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

1-es, már ha jön olyan más, aki képes felülmúlni őt, erősebben hatni, jobban megfogni... Írja a kérdező is, hogy eddig senki nem tudta.

Más a sztori, de ez engem is érdekelne. Én találkozgatni sem tudok senkivel "helyette". Nem tudom rávenni magam, hozzá képest mindenki olyan... olyan kevés, semmilyen, emiatt untat és idővel kissé irritál is.

aug. 20. 13:42
 5/19 A kérdező kommentje:

Te megértesz engem! Eleinte én is így voltam vele, hogy ránézni se tudtam másra, mindenki olyan semmilyen volt hozzá képest. De muszáj volt rávennem magamat a randizásra, és nem mondom hogy nem ismertem meg szuper embereket, mert de, akadtak köztük olyanok akik boldoggá tudnának tenni. De becsapnám őket ha annak ellenére lennék velük, hogy tudom, ezt a bizonyos exemet szeretem a világon a legjobban...

aug. 20. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
Vannak olyan dolgpk amivel szemben semmilyen logika nem mukodik. Nem csak a szerelem ilyen. Egy csomo dolog mukodik igy. Legtobben sosem talalkoznak vele, de aki igen az megtudja, hogy mik létezhetnek.
aug. 20. 13:56
 7/19 anonim ***** válasza:
32%
Ez a büntetésed amiatt, hogy lefeküdtél vele többször. Ebben más nincs. Téged az mozgat meg benne, hogy foglalt, soha nem lehet a tiéd örökre még akkor se ha elhagyná a párját érted hiszen vagy te, vagy ő félredugna. Neked a stabil, nyugodt állapot nem eléggé izgalmas. Trófeaként tekintesz rá, már átestél az obszeszív állapotba és talán, de csak talán pszichológus tudna rajtad segíteni!
aug. 20. 14:12
 8/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozta le a válaszokat, de én csak a 7-est pontoztam le, mielőtt azt hinnétek hogy én.

Nincs igazad. Kikérem magamnak amúgy hogy én megcsalnám őt. Már hogy tudnám megcsalni amikor ő jelenti számomra a világot és kb. rá se tudok nézni másra? Nem a szex miatt szeretem őt, azért tudok különbséget tenni a szexuális vágy és a szerelem között. Azért szeretem aki. De hogy pontosan mit is szeretek benne, azt nem tudom. Tudok tulajdonságokat mondani, de azok mindegyikét megtalálhatnám másokban is. Ő összességében az a bizonyos személy, aki számomra a tökéletest jelenti. Úgyhogy a feltételezés nagyon is téves, hogy én félrelépnék mellette. Nincs olyan aki űberelni tudná őt, akkor mégis miért tenném? Amúgy sem vagyok az a megcsalós fajta, soha senkit nem csaltam még meg. Szerető is csak egyszer voltam életemben, őnála. És szakítottam azokkal akiknél éreztem hogy csak becsapnám őket.

Egyébként meg tegyük fel, hogy igazad van és az mozgat meg benne hogy foglalt. Honnan tudhatnám hogy akkor is ennyire szeretném-e ha szingli lenne? Honnan tudhatnám, hogy nem lenne tökéletes vele a stabil, nyugodt állapot? Mivel még nem voltam vele ilyen szituációkban, így erre se te, se én nem tudhatjuk a választ. Én csak azt tudom hogy megőrülök érte és egyben gyűlölöm magamat amiért szeretek egy hűtlen férfit...

aug. 20. 14:19
 9/19 anonim ***** válasza:
42%
Miért reagálsz trollkodásra? Ne tedd!
aug. 20. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
4-es vagyok, ő is foglalt, én pl. onnan tudom, hogy akkor is ugyanez lenne, ha szingli lenne, mert ő egyszerűen megtestesíti mindazt, amit egész életemben kerestem, de sosem találtam, senkiben nem volt meg így. Foglaltból és szingliből is van annyi, mint égen a csillag, de egy sem olyan, mint ő. Senki nem is lehet, ez természetes. Ő is, mint minden ember, egyszeri és megismételhetetlen. De nekem más(milyen) nem kell. Ha lenne egy tökéletes klónja, csak szingliben, semmi probléma nem lenne. Vagy ha nem akkor találkozunk, amikor már házas és 2 kisfiú apja... Sajnos létezik ilyen az életben, hogy rossz az időzítés, még ha sokan nem is hisznek benne.
aug. 20. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!