Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyik embert ténsleg csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik embert ténsleg csak egy másik emberrel lehet elfelejteni aki felülmúlja az előzőt?

Figyelt kérdés

Én most nagyon magam alatt vagyok,mert szerelmes voltam valakibe akibe a végén hatalmasat csalódtam és mérhetetlen fájdalmat okozott, nagyon csúnyán váltunk el egymástól, így egyáltalán nincs is bennem semmi remény abban, hogy ő és én valaha újra együtt leszünk, tisztában vagyok vele, hogy elkell felejtenem őt de mivel még friss a dolog nagyon nehéz és rengeteget gondolok rá.

Szeretnék most csak a céljaimra koncentrálni, és semmiképp sem szeretnék ismerkedni mással, főleg, hogy rengeteget kell fejlődnöm és gyógyulnom lelkileg.

Van esély arra, hogy úgy jussak túl valakin, hogy nem mással kezdek el kavarni és keresni jobbat, hanem magamtól túljussak rajta?

Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan jutottatok túl egészségesen egy szakításon?

júl. 10. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, leginkább úgy :) persze addig jó a buli, a pia, meg a haverok is. A lényeg, hogy ne zárkózz be!
júl. 10. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én régebben baxótúrát tartottam olyankor mindig, jót tett😁
júl. 10. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem mindenki működik így, én igen. Nekem soha nem segített az idő, az elfoglaltságok, barát vagy család társasága, de még olyan jelölt sem, aki az elfelejtendőhöz képest "gyenge" volt. Gyenge alatt itt ne azt értsük, hogy rosszabbul nézett ki vagy kevésbé volt intelligens, kedves stb., hanem hogy nem tudott annyira megfogni. Amíg nem jön olyan, aki legalább annyira, de lehetőleg még jobban megmozgat, mint az, akit el kéne felejteni, nekem nem megy.
júl. 10. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

a leggyorsabban igen...ha szerencséd van.

De míg ezt a társat megtaláljuk....noss a legtöbb ember éveket kínlódhat. Szóval érdemes egy másik módszer.

júl. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!