Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik embert ténsleg csak egy másik emberrel lehet elfelejteni aki felülmúlja az előzőt?
Én most nagyon magam alatt vagyok,mert szerelmes voltam valakibe akibe a végén hatalmasat csalódtam és mérhetetlen fájdalmat okozott, nagyon csúnyán váltunk el egymástól, így egyáltalán nincs is bennem semmi remény abban, hogy ő és én valaha újra együtt leszünk, tisztában vagyok vele, hogy elkell felejtenem őt de mivel még friss a dolog nagyon nehéz és rengeteget gondolok rá.
Szeretnék most csak a céljaimra koncentrálni, és semmiképp sem szeretnék ismerkedni mással, főleg, hogy rengeteget kell fejlődnöm és gyógyulnom lelkileg.
Van esély arra, hogy úgy jussak túl valakin, hogy nem mással kezdek el kavarni és keresni jobbat, hanem magamtól túljussak rajta?
Nektek mi a tapasztalatotok, hogyan jutottatok túl egészségesen egy szakításon?
a leggyorsabban igen...ha szerencséd van.
De míg ezt a társat megtaláljuk....noss a legtöbb ember éveket kínlódhat. Szóval érdemes egy másik módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!