Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hiszik az emberek, hogy a gazdag ferfibe nem lehet szerelmes a no, csak egy csoro luzerba?
Attol mert van penze nem lehet jokepu? Nem lehet kedves? Nem lehet huseges, odaado, jo fej, vicces stb? Miert gondoljak az emberek hogy csak a penzeert lehet szeretni a gazdag embert?
A csoro pasikat persze biztos mindenert lehet szeretni…….
1. Én még nem láttam az ellenkezőjét. De ha nem is ilyen, baromi felszínes és naponta váltogatja a nőit. Ez viszont igazság, nem sztereotípia.
És nem, nem vagyok féltékeny egyik napi csajra sem.
2. Ja, aki sikereket ért el az csakis felszínes lehet..
Édes istenem, ennyi baromságot hogyan lehet össze hordani..
Szerintem lehet gazdag férfibe szerelmesnek lenni.
Környezetedben lévő kis csoport véleménye alapján nem érdemes elméleteket gyártani, gondolj csak bele, az emberek egy része azt hiszi lapos a Föld...
Hát ezaz.
Van a csóróknak is nő és ami nagyobb baj, van olyan nő aki szül is nekik.
Azzal, hogy azt mondjátok a csóróknak nincs nőjük azt állítjátok, hogy nincsenek éhező családok..
Megdöbbentő mennyi igazán ostoba buta válasz jön az ilyesmi kérdésekhez. Nők nem jönnek össze csórókkal, pénzes pasi csak felszínes köcsög lehet... 🤦🏽♀️ Hol éltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!