Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert hiszik az emberek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hiszik az emberek, hogy a gazdag ferfibe nem lehet szerelmes a no, csak egy csoro luzerba?

Figyelt kérdés

Attol mert van penze nem lehet jokepu? Nem lehet kedves? Nem lehet huseges, odaado, jo fej, vicces stb? Miert gondoljak az emberek hogy csak a penzeert lehet szeretni a gazdag embert?

A csoro pasikat persze biztos mindenert lehet szeretni…….

2024. jún. 14. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki, akinek van pénze és/vagy jóképű, az egy szemétláda, nulla belső értékekkel rendelkező ember. A gyk incikéi szerint legalábbis 😆
2024. jún. 14. 00:48
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

1. Én még nem láttam az ellenkezőjét. De ha nem is ilyen, baromi felszínes és naponta váltogatja a nőit. Ez viszont igazság, nem sztereotípia.

És nem, nem vagyok féltékeny egyik napi csajra sem.

2024. jún. 14. 00:51
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
2 hát nem tudom, elég sok pénzes pasit ismerek, akik full normálisak.
2024. jún. 14. 01:26
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

2. Ja, aki sikereket ért el az csakis felszínes lehet..

Édes istenem, ennyi baromságot hogyan lehet össze hordani..

2024. jún. 14. 01:51
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem lehet gazdag férfibe szerelmesnek lenni.

Környezetedben lévő kis csoport véleménye alapján nem érdemes elméleteket gyártani, gondolj csak bele, az emberek egy része azt hiszi lapos a Föld...

2024. jún. 14. 06:35
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Valamivel muszáj nyugtatni magukat, ezt könnyebben feldolgozzák, hogy fúj hülye nők, nem akarnak szerelmesek lenni belé, a megtestesült romantikus jófiúba, bezzeg a bunkó gazdag az kell nekik, nem is képesek szerelemre… Mint azt, hogy emberek boldog kapcsolatokban élnek és neki is csak kicsit össze kéne szednie magát, ahhoz ugye már meg kéne mozdulni, fejlődni, stb. Gondolom ezeknek az ősei lehettek anno akik utoljára másztak ki a vízből is.
2024. jún. 14. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Aki csóró az lúzer?te se vagy jobb azoknál akiket szidsz
2024. jún. 14. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
A nők nem ismerik a szerelmet. Nem szerelmesek sem a gazdag, sem a csóró férfiakba, de a gazdagokkal összejönnek a pénzük miatt, míg a csórókkal nem jönnek össze.
2024. jún. 14. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
8,csóró férfiaknak is van nője
2024. jún. 14. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Hát ezaz.

Van a csóróknak is nő és ami nagyobb baj, van olyan nő aki szül is nekik.

Azzal, hogy azt mondjátok a csóróknak nincs nőjük azt állítjátok, hogy nincsenek éhező családok..

Megdöbbentő mennyi igazán ostoba buta válasz jön az ilyesmi kérdésekhez. Nők nem jönnek össze csórókkal, pénzes pasi csak felszínes köcsög lehet... 🤦🏽‍♀️ Hol éltek...

2024. jún. 14. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!