Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy az ingerküszöbön brutál magas lett? Gimis koromban kb. minden lányba szerelmes voltam, aki csak egy kicsit is adott magára meg nem volt valami látványos defektje. Ma pedig jó, ha 100-ból 5 lány/nő néz ki jól a szememben.
Ki tapasztált hasonlót? Nagyon válogatós lettem, félek, hogy a vesztembe fogok rohanni hiába adok nagyon magamra. Nem értem mi van, nem értem mi történt.
Mostanában kicsit unatkoztam, úgyhogy felmentem photofeelerre, és a lányok 90%-ára benyomtam, hogy szimplán nem vonzó, a rateme.lv oldalon 10-ből 3-4-eseket osztottam nőknek az esetek döntő többségében. A legmagasabb osztályzat, amit adtam is nyolcas volt. Nem szivatásból, én tényleg így gondolom, hogy ez a reális pontszám.
Erre az első kapott szavazatom kilences. Meghaltam a röhögéstől. :DDDD
Nagyon félő, hogy ez visszaüt.
Férfitársaim válaszára lennék elsősorban kíváncsi.
Szerintem ez nem igazán jó irány. Ráadásul csak a külsőre vonatkozóan írsz meg az online térben látott nőkről. De mi a helyzet a való életben a valódi nőkkel, akikkel találkozol?
Az a része teljesen rendben van, hogy nem mindenki tetszik, meg nem mindenki szimpatikus. Az viszont nem szerencsés, hogy az ingerküszöböd nőtt, főleg ennyire szélsőségesen.
Gondolom, kapcsolatod egy jó ideje nem volt.
Fotópontozás csak mellékszál, hogy érzékeltessem mi a helyzet.
Valóban összetett dolog, összbenyomás a döntő, de aki a "külső szűrőn" nem megy át azzal nem tudsz mit kezdeni...
Hm, nekem tiniként kizárólag szőke/kékszemű fiúk tetszettek. Most már a sötét hajú/szemű férfiak is.
Változik tényleg az ember ízlése többségben.
Szerintem az a baj veled, hogy a külsőre koncentrálsz és ha már nem bejövős akkor már annyi. Pedig nem minden a külső. Talán olyan nőre indulsz be aki nem lesz az eseted. Úgyhogy inkább járj nyitott szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!