Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradhat a barátság, ha a másik szerelmes?
Ha egyikőtök sem akarja ott hagyni a családját, részedről nincsenek érzelmek és nem hitegeted, szerintem mradhattok barátok, át tud ez alakulni. Ha nem vonzódsz hozzá semennyire, és nincs benned egy csepp aggodalom sem azzal kapcsolatban, hogy később esetleg többet éreznél, akarnál valamit, vagy ha problémák lennének otthon, felé fordulnál, továbbá mindketten értelmes felnőttek vagytok, akkor szerintem nem érdemes megszakítani a barátságot.
Ezt neki kell fejben helyre tennie. Én is így voltam ezzel, nagyon jóban lettem egy nős kollégámmal, beleszerettem, elhagytam a páromat, de nem reménykedtem, hogy ezt ő is megteszi, mert nem hitegetett,pontosan tudom, hogy imádja a feleségét. Nyilván számára is egyértelmű, hogy vannak érzéseim, de túl tud ezen lépni, és én ezért nagyon hálás vagyok. Tudom, hogy helyre fogom tudni rakni ezt az egészet fejben, és akkor jó lesz, hogy nem veszítettem el ezért egy nagyon jó barátot.
Ezzel utolsó az a baj, hogy nem mindenki te és a nős barátod. Lehet, hogy a szóban forgó férfi félre fogja érteni a viselkedését- valójában biztos - és be fog nála próbálkozni, akár hibáztatni fogja őt, hogy hülyíti holott sehol semmi.
Meg kellene szakítani ezt a "barátságot" mindannyiuk érdekében!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!