Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 ève tetszik egy pasi de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 ève tetszik egy pasi de nem tudom elfelejteni. Mièrt?

Figyelt kérdés
3 ève tetszik egy fèrfi de mivel házas vagyok ez csak ennyi. Már elköltöztünk ahol eddig mindig láttam, de mèg mindig Ő jár az eszembe. Ő az aki teljesen megfelel külsőre amilyen fèrfi tetszik. Szeretnèm elfelejteni de nem tudom.
2024. máj. 13. 07:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Merr nem jartatok és nem dobott ki
2024. máj. 13. 07:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen ez tuti így lett volna. Lottóz ilyen èszjárással inkább...
2024. máj. 13. 07:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Külsőleg tetszik attól még lehet egy görény természete vagy lehet semennyire nem jönnétek ki. Mivel nem tudsz belőle kiábrándulni ezért az agyad ábrándokat szövöget.

Meg kell tanulni kontroll alatt tartani ezeket az érzelmeket, mert rengeteg idő mehet el a nagy semmire, közben meg azokkal nem törődsz akik igazán számítanak pl. a férjedre.

2024. máj. 13. 07:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert tetszik. Nem agysebészet.
2024. máj. 13. 07:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy neki nincs valakije?
2024. máj. 13. 08:13
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én összejöttem egy ilyennel, 4 évig tetszett előtte.

1 év alatt kiábrándultam teljesen és szakítottam vele.

Ma már elképzelhetetlen hogy szerelmes voltam belé, rossz tapasztalatnak megfelelt.

2024. máj. 13. 08:17
 7/17 A kérdező kommentje:

Többször beszèlgettünk, mint kiderült règóta tetszem neki. Nincs senkije egyedül èl. Azt tudom, hogy szereti a szexet de nagyon mert csak arról tudott szinte mindig beszèlgetni velem. Tudom, hogy lehet csak arra kellenèk neki, de ki tudja.

Lett volna lehetősègem vele lenni de hűsèges vagyok.

De közben az agyalok milyrn lenne vele szexelni csókolozni meg pusztán hogy megèrintene.

Nem akarok fèlrelèpni de közben ezen agyalok milyen lenne ha megtennèm.

Fèlek megtenni de így meg megőrülök annyira vágyom rá testileg lelkileg. Amikor nem szexről beszèltünk kiderült mindenben egy rugóra jár az agyunk. Kitaláltuk egymás gobdolatait nem szextèma volt. Azt èreztem megtaláltam azt, akire igen is vágytam lelkileg. Azt mondta olyan minta 10 ève ismerne már, ès pont ezt èreztem, hogy mi már règóta ismerjük egymást, mert olyan felszabadultan gátlások nèlkül beszèlgettünk, hogy ilyenben sose volt rèszem.

2024. máj. 13. 08:37
 8/17 anonim ***** válasza:

"Azt èreztem megtaláltam azt, akire igen is vágytam lelkileg. Azt mondta olyan minta 10 ève ismerne már"

Tényleg? Mesélj még 🤣

Konkrétan egy örök agglegényről van szó, akihez ha felmennél a lakására d*gni állítom az ágyneműje tele lenne a tegnapi estéről való női hajszálakkal. Szeret szexelni, egyedül lakik, téged pedig hülyít!

Nem fogsz neki kelleni komoly kapcsolatra, te csak egy férjes asszony vagy neki, aki jó ha átjár hozzá, utána pedig már csak azt vennéd észre egyre ritkábban keres a többi átjárós csaj mellett!

2024. máj. 13. 09:17
 9/17 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van. Pont ezèrt se megyek bele. Mert nekem is fura, hogy 53 èves senkije sincs szeret egyed ülni egy kiskutyája van ennyi. Szereti a modern divatos ruhákat, nagyon ad magára, az autójára tehát tudom nyomába sem èrhetek nőkènt.

Ezèrt is tudom, hogy nem jó ötket lenne magam odaadni neki, mert aztán talán de nem biztos, de eldobna.

Azt mondjuk mondta, hogy szivesen eljönne erre egy gyors szexre. Akkor is èreztem milyen megalázó a gyors szex szó. Soha nem èrdeklődik az èletemről, hogy èlek meg ilyenek ebből is látom, hogy csak a szex forog a fejèbe.

Az a baj ettől függetlenül rohadtul tetszik a kinèzete 😐

Próbálok nem gondolni rá. Nem tudom az èlet mièrt dobta elèm ezt a lehetősèget mit akar ezzel.

2024. máj. 13. 09:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Valami itt nem kerek.
2024. máj. 13. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!