Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék elfelejteni egy lányt , aki nagyon tetszik nekem, de nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?
Munkahelyen tetszik egy lany, de amikor próbáltam kezdeményezni neten nála (instan), akkor nem fogadta el a követési kérelmet.
Eloben nem merem megszolitani, a távolból szoktam nézni, ő is szokott néha, de akkor fapofával nez vissza, sose mosolyog. Allandoan rá gondolok otthon is.
Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, így viszonzatlan marad ez a vonzalom. Minden nap latom, így hogy tudnám elfelejteni?
“ nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?”
Úgy, hogy ezt jól az eszedbe vésed, és odébb állsz.
Az élet megy tovább.
Gondolj arra, hogy ki nem állhat téged, nem köti hozzád semmi, csak az ellenszenv, ami eszébe jut rólad.
Nyiss kifelés. Az élet megy tovább.
Ez nem szerelem. Tetszik neked. Zavar, hogy visszautasított, bántja a hiúságodat.
Ez felszínes. Engedd el.
12 egy tucat belőle.
Gondolj bele, hogy milyen, amikor hosszú kapcsolat vége ellenszenv, utálat.
Ez a lány meg helyből utál, zavarja, hogy ráírtál, nyomulni akartál.
Innentől nincs dolgod vele. Levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!