Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfelejteni egy lányt , aki nagyon tetszik nekem, de nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?

Figyelt kérdés

Munkahelyen tetszik egy lany, de amikor próbáltam kezdeményezni neten nála (instan), akkor nem fogadta el a követési kérelmet.

Eloben nem merem megszolitani, a távolból szoktam nézni, ő is szokott néha, de akkor fapofával nez vissza, sose mosolyog. Allandoan rá gondolok otthon is.

Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, így viszonzatlan marad ez a vonzalom. Minden nap latom, így hogy tudnám elfelejteni?

2023. júl. 1. 20:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
94%
Mondj fel, keresd magad más részlegre, ismerkedj mással és főleg pszichológushoz menj el, mert nem normális, hogy millió kérdést írsz ki róla!
2023. júl. 1. 20:19
 2/33 anonim ***** válasza:
26%
Előbb ne elfelejtsd, hanem hívd el élőben kávézni a munkahelyi büfébe, hogy biztosra menj.
2023. júl. 1. 20:46
 3/33 anonim ***** válasza:
93%
Töketlen voltál, neten kezdeményezni egy csajnál, akit személyesen ismersz? Oda kell állni elé tökösen, meghívni egy kávéra.
2023. júl. 1. 21:32
 4/33 anonim ***** válasza:
80%
Nézegesd a Professiont, mert elég durva ez a helyzet. Meg aztán nehogy kirugasson, ha nagyon triggereled.
2023. júl. 5. 18:42
 5/33 anonim ***** válasza:
2023. júl. 5. 23:34
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sosem értettem. Mit vársz attól, aki le se sz@r?
2023. júl. 5. 23:56
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

“ nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?”

Úgy, hogy ezt jól az eszedbe vésed, és odébb állsz.

Az élet megy tovább.

2023. júl. 11. 22:10
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerûen keressél egy hasonlò tipusù lànyt, aki viszonozni fogja a Szerelmedet!
2023. júl. 11. 23:57
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy ki nem állhat téged, nem köti hozzád semmi, csak az ellenszenv, ami eszébe jut rólad.

Nyiss kifelés. Az élet megy tovább.

2023. júl. 20. 19:47
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem. Tetszik neked. Zavar, hogy visszautasított, bántja a hiúságodat.

Ez felszínes. Engedd el.

12 egy tucat belőle.

Gondolj bele, hogy milyen, amikor hosszú kapcsolat vége ellenszenv, utálat.

Ez a lány meg helyből utál, zavarja, hogy ráírtál, nyomulni akartál.

Innentől nincs dolgod vele. Levegő.

2023. júl. 20. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!