Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfelejteni egy lányt , aki nagyon tetszik nekem, de nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?

Figyelt kérdés

Munkahelyen tetszik egy lany, de amikor próbáltam kezdeményezni neten nála (instan), akkor nem fogadta el a követési kérelmet.

Eloben nem merem megszolitani, a távolból szoktam nézni, ő is szokott néha, de akkor fapofával nez vissza, sose mosolyog. Allandoan rá gondolok otthon is.

Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, így viszonzatlan marad ez a vonzalom. Minden nap latom, így hogy tudnám elfelejteni?

2023. júl. 1. 20:16
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
össze fog jönni, ha mást nem barátság csak mondd el őszintén neki. halj meg emlékekkel, ne álmokkal!
2024. jún. 11. 19:25
 32/33 anonim ***** válasza:
Tényleg, valami ilyen rövid levélke megírásán gondolkodtál már?
2024. jún. 11. 20:53
 33/33 A kérdező kommentje:

Még nem gondolkodtam ilyenen, regebben egyszer rairtam Messengeren, de nem arattam sikert,plusz valahogy egy masik munkatars tudomast szerzett errol, de szerencsere nagy pletyka nem lett ebbol, csak visszahallottam.

Attol tartok, hohy egy ilyen papirt odaadnék neki vagy ilyesmit, akkor vagy jol kirohogne, vagy/es megmutatná a muszakábol a kolleginainak es ezen rugoznanak.

2024. jún. 11. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!