Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfelejteni egy lányt , aki nagyon tetszik nekem, de nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?

Figyelt kérdés

Munkahelyen tetszik egy lany, de amikor próbáltam kezdeményezni neten nála (instan), akkor nem fogadta el a követési kérelmet.

Eloben nem merem megszolitani, a távolból szoktam nézni, ő is szokott néha, de akkor fapofával nez vissza, sose mosolyog. Allandoan rá gondolok otthon is.

Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, így viszonzatlan marad ez a vonzalom. Minden nap latom, így hogy tudnám elfelejteni?

2023. júl. 1. 20:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek közös, intim élményeitek. Azt sem tudod, hogy kicsoda. Lehet, van valakije. Lepattintott. Önérzetes férfi tudomásul veszi és odébbáll.
2023. júl. 20. 19:53
 12/33 A kérdező kommentje:
Az "hatásos" megoldás, hogy amikor bejon (következő műszakban dolgozik) , akkor előtte elmegyek egy kollegahoz beszélgetni, de úgy hogy a bejárattal háttal állok, és így nem lesz az az érzés , hogy nagyon látni akarom?
2023. júl. 20. 20:12
 13/33 anonim ***** válasza:
79%
Egy ideig hatásos lehet, de jobb lenne hogyha másokkal ismerkednél, egy szakember is segíthet, hogy túl tudj rajta lépni. Akárhogy is nézzük beteges amit csinálsz, amit érzel.
2023. júl. 30. 20:55
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem váltasz munkahelyet? Ez már évek távlatában túlment azon ami még egészséges, a saját mentális egészséged érdekében keress más munkahelyet sürgősen!!!!
2023. aug. 11. 15:57
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert panaszkodni könnyebb mindig, mint cselekedni. 🤷🏻‍♂️ Gondolkozz el egy pszichológuson kérdező, mert rád fér!
2023. aug. 11. 16:12
 16/33 anonim ***** válasza:
Szia! Egyszerû, keress magadnak egy hasonlò tipust !
2023. aug. 21. 00:44
 17/33 anonim ***** válasza:
52%
Miért értetlenkedsz annyit? Hányszor írják még le neked, hogy válts munkahelyet, mással ismerkedj és pszichológushoz menj? Milliószor? Képzeld el, vagy olvasd el válaszokat milliószor. Ne emelgesd ki már! Fogyatékos vagy, vagy bolond?
2023. okt. 26. 17:13
 18/33 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni, de egy-ket szavas válaszokkal elintezte a dolgot, ő nem kezdeményezett,de továbbra is a távolból bamul engem fapofaval azóta. Már nagyon idegesít.
2023. nov. 4. 16:37
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Hadd bámuljon, azért van a szeme. De szinte biztos azért bámul, hogy véletlenül se menj oda hozzá.
2023. nov. 4. 17:43
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább olybá tűnik tetszik neked, hogy bámul, nem igaz? :)
2023. nov. 4. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!