Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnék elfelejteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfelejteni egy lányt , aki nagyon tetszik nekem, de nem kölcsönös a vonzalom, sőt jóformán ki nem állhat?

Figyelt kérdés

Munkahelyen tetszik egy lany, de amikor próbáltam kezdeményezni neten nála (instan), akkor nem fogadta el a követési kérelmet.

Eloben nem merem megszolitani, a távolból szoktam nézni, ő is szokott néha, de akkor fapofával nez vissza, sose mosolyog. Allandoan rá gondolok otthon is.

Valószínűleg unszimpatikus vagyok neki, így viszonzatlan marad ez a vonzalom. Minden nap latom, így hogy tudnám elfelejteni?

2023. júl. 1. 20:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20as: Az az igazság, hogy mivel úgymond "lekoptatott", nem erdeklem, ezért probalom ignoralni és azért nem örülök neki, hogy bamul. Ha a kezdemenyezesemre pozitívan reagált volna, akkor örülnék, de így zavar és idegesit :D
2023. nov. 4. 18:38
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen ennyi problémázni?

Ne nézz rá, aztán majd ő is abbahagyja, ha látja, hogy leszarod!

2023. nov. 15. 12:13
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után nyilván szivat, szándékosan csinálja. Ami azt illeti te provokáltad hisz előbb te nézted őt állandóan, ezt te magad bevallottad. Megelégelte és most úgy van vele, nesze, ilyen amikor valaki kellemetlenül figyel állandóan. N, neked tetszik?

Minél hamarabb túl kellene ezen a csajon lendülnöd. Ha kell melóhely váltással.

2023. nov. 15. 16:24
 24/33 A kérdező kommentje:

Igazatok van 22,23asok :)

23: így már elhiszem hogy őt is zavarta anno, de hát ez már visszafordithatalan dolog. Igyekszem kerulni,ignoralni, de így látom,hogy arra nez amerre vagyok, ez szerintem nem fogja egyhamar abbahagyni...

2023. nov. 15. 20:25
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Arra semmit nem reagáltál, hogy kereshetnél egy új munkahelyet. Ehelyett kiemelgeted folyamatosan a kérdést. Nézd, neked sokkal hatalmasabb problémáid vannak az életben úgy, hogy van munkahelyed, mintha lelkileg rendben lennél, de nem lenne munkád. Most többet segítene rajtad az, hogy nem lenne lehetőséged látni többé ezt a csajt, ha már az sem megy, hogy nem nézel rá. Amúgy meg neked mi frász vonzó van abban, hogy valaki fapofával bámul rád? Megszámoltad már, hogy hányszor nem mosolygott rád? Hogy hányszor adott egyszavas válaszokat? Na, pontosan ennyiszer koptatott le. Esélyed nincs nála.
2023. dec. 6. 19:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Először élőben szólítsd le geez. Én sem engedélyezem a követést azoknak, akiket nem ismerek személyesen.

35N

2024. jan. 25. 11:38
 27/33 A kérdező kommentje:

Instan elfogadta a követési kérelmet egy pár hónapja. De eloben sajnos nem vevo a beszélgetésre. Kétszer próbáltam vele beszélni, röviden válaszolt a kérdésekre, ő nem eroltette magát a beszélgetés tovabbvitelét. Valtaskor allandoan oda pillantgatok q távolból, köszönünk egymásnak, de azon kívül semmi más nincs köztünk.

Az a baj, hogy nekem nagyon tetszik külsőre, nagyon rá vagyok állva, és az "egómnak" fáj, hogy nem erdeklem, és nem lesz köztünk semmi...

2024. máj. 30. 12:02
 28/33 anonim ***** válasza:

Hú valahogy lemerném fogadni, hogy még a külsődön is tuti látszik ez az őrültség.

Azért ha valaki így megőrül, pusztán annyitól, hogy tetszik a másik külseje ott van baj.

Ráadásul a múltkor már másik kolléganőről kérdeztél..

2024. jún. 11. 09:54
 29/33 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy latszik-e rajtam kulso szemmel ez, még nem emlitette senki. Annyi hogy nem tul feltunoen, neha ranezek muszakvaltaskor, ha meg o is epp felem nez, akkor meg masfele helyezem a tekintetem
2024. jún. 11. 11:53
 30/33 anonim ***** válasza:

Szia. Ne írj privátban. Nekem is volt egy lány aki tetszett. Hasonló balekul próbálkoztam. Aztán elteltek az évek, megöregedtem. Elszalasztottam az esélyeket. A lányok elég visszahúzódóak amúgy. Nem fognak kezdeményezni ha nem adsz jelet. Vegyél egy kis papírt írd rá hogy " veled akarok járni" .

Légy férfi, csak egyszer élsz úgyis. Megéri a próbát hidd el

lehet összejön:) én már sok csajnak adtam oda ilyen leveleket, hogy rád vágyom, szeretlek stb.

és képzeld elkezdtek érdeklődni annak ellenére hogy bunkó voltam és nem lett semmi. De ha újrakezdeném, és újra lenne esély biztos ezt csinálnám az 100%.

Ajándékot is adhatnál neki, legyél stílusos. De ne rámenős!

2024. jún. 11. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!