Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 3 ève tetszik egy pasi de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 ève tetszik egy pasi de nem tudom elfelejteni. Mièrt?

Figyelt kérdés
3 ève tetszik egy fèrfi de mivel házas vagyok ez csak ennyi. Már elköltöztünk ahol eddig mindig láttam, de mèg mindig Ő jár az eszembe. Ő az aki teljesen megfelel külsőre amilyen fèrfi tetszik. Szeretnèm elfelejteni de nem tudom.
2024. máj. 13. 07:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mi?
2024. máj. 13. 09:52
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Már ott leírná magát, előttem, hogy szivesen eljönne egy gyors szexre. Gondolom a minőségi szexet messziről sem ismeri, csak üríteni szeretne.

Általában az ilyen tipusú férfiak, akik egyedül laknak 50 évesen is világ életükben úgy cserélgették a nőket, mint a zoknijaikat, tudatqban van vele, hogy tetszik a nőknek, megkaphatja őket és esze ágában se lenne leragadni 1 mellett. Az ilyenek meglepően egy nullak szoktak lenni az ágyban, mert olyan Casanovának érzik magukat, hogy nekik nem is kell tenni semmit a nőnek, hogy jó legyen neki, csak kb érezd magad megtisztelve, hogy gyorsan megdughat.

Abban se legyél biztos, hogy 1-2 dugás után nem fog eltűnni! Ezeknek már akkor unalmassá válsz abban a pillanatban, amikor megkapott! A lakása egy átjáróház, annyi, hogy a kiskutyája nem tud beszélni és mesélni róla!

2024. máj. 13. 10:11
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mindent leírtál az igaz. Ezeket tudom sajnks ès ezèrt se adom oda magam neki. Remèlem ezeket olvasgatva talán kiesik ez a pasi a fejemből egyszer.
2024. máj. 13. 10:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyen nekem is volt , már írtam.

53 évesen nincs senkije, hatalmas red flag kellett volna hogy legyen.

És hiába diplomás, tanár, templomba járó, mégsem tud elköteleződni, kvázi csak kihasznált.

És addig járt hozzám d.gni, amíg nem szakítottam vele.

Értsd meg, ha valaki egyedül van, az vagy nem kell senkinek, vagy neki nem felel meg soha senki……

2024. máj. 13. 11:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Arra gondolok Ő nem kell senkinek mivel alacsony pocakos is tehát nem egy adonisz. Aki meg neki tetszik, azoknak meg Ő nem jön be. Erre tudok gondolni. Tetszenek neki a fiatal csajok.
2024. máj. 13. 11:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Gondolom feldobja az unalmas hétköznapokat, hogy róla fantáziálsz.

Pedig az eszeddel te is tudod, mert írod is, hogy nem az róla a valóság, mint amit elképzelsz. Minden válaszodból az jön le, hogy azért nem egy olyan főnyeremény aki után évek óta vágyódni kellene.

2024. máj. 13. 11:39
 17/17 anonim válasza:
Miért ne dughatnál vele ha hiányzik. Remélem nem félsz hogy bármelyikőtöké elkopik.
2024. máj. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!