Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnőt elfelejteni. Mi a véleményetek ezekről a dolgokról amit leírok? Régi történet.
Figyelt kérdés
Régi sztori. De van pár dolog amit nem tudok "megemészteni". Fiatalon hatalmas első szerelem de az a nagyon durva. 4 évig voltunk együtt szülők tiltottak minket mint az állat ők gazdag embert akartak a lányuknak. Vége felé azt mondta a hölgy szakítsunk mert ő még ki akarja magát élni. Félig meddig szakítottunk erre aznap este még össze feküdt egy gyerekkel. Másnap a gyerek kidobta és azonnal elkezdte magát vissza könyörögni. Nem adtam be a derekam erre elkezdte terjeszteni, hogy azért szakítottunk mert megvertem holott ilyen soha nem történt. Ez szerintetek mi volt akkor? Ez az első kérdésem. Aztán nekem volt sok rövid, hosszú kapcsolatok azóta feleség gyerekek. Neki kevés kapcsolat azóta férj és gyerekek. Érdekes módon mindentől függetlenül sokszor eszembe jut. Nem tudom, hogy miért? Fiatalkori nosztalgia? Vagy mi lehet ennek a hátterében? Nem szoktam én csekkolni a közösségi oldalát nem is használom igazából. Ennek ellenére teljesen véletlenül elém került egy friss kép ahol olyan szinten a felismerhetlenségig el van "csúnyúlva", hogy az nem mindennapi. Ami néha megfordul a fejemben, hogy vajon ő is gondol rám vagy én teljes mértékben elsikkadtam a pár éves tini kapcsolat hülye gyerek süllyesztőjében?2024. júl. 7. 18:34
1/5 anonim válasza:
Érdekes, hogy még családosként is eszedbe jut. Jó ezt egy férfi szájából hallani.
Idővel elkopnak majd az emlékek, megerőltető lesz visszaemlékezni a részletekre. Semmi baj nincs azzal, hogy eszedbe jut a múlt. A személyiségfejlődés része, amin keresztülmész. Azzal ne törődj, hogy ő foglalkozik-e veled. Másként voltatok fontosak egymásnak. Mindenkinek más fontos a múltjából.
3/5 anonim válasza:
Neked kell leginkább tudni, hogy miért jár az eszedben gyakran. Azt meg, hogy ő mennyit gondolhat rád, csak ő tudja, de normál esetben nagyon ritkán, vagy annyit se. Szerintem nem normális amit érzel iránta, már régen közömbös kellene, hogy legyen. Első szerelem engem is teljesen padlòra tett, de már rég nem érdekel, nagyon ritkán eszembe jut, mint most az írásodròl és nem jönnek elő érzések, mondjuk 18 év távlatábòl így is van jòl 😀 33/N
4/5 anonim válasza:
Szerintem azért jut az eszedbe mert soha nem voltál eléggé jó se a szüleinek, se neki. Képes volt vissza könyörögni magát amikor nem kellett a másiknak és ez is benned van mint negatívum régóta. Olyan mint egy tüske. De nem kell ezt kitépni, csak el kell fogadni ami történt, jó döntést hoztál annak idején és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek. Elgondolkozom rajtuk.
2024. júl. 7. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!