Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen miért voltak sokkal erősebb, hosszabb, nagyobb szerelmek?
Figyelt kérdés
Biztos sokan mondják azt hogy régen is ugyanilyen szerelmek voltak de valahogy én mégsem ezt látom mind a két nagyszülőm tényleg hihetetlen szerelmesek voltak. Mindig úgy mesél mind a két nagymamám a papáról hogy olyan jó volt mindig hallgatni, emlékeztem rájuk hogy úgy szerették egymást, még nagyon öreg korukban is, egyik nagyszülőmnek sem volt sok kapcsolta, csak egy kettő, de egyik nagymamámnak az első nagypapám volt. Ez manapság abszolút nincs így szerintem már nincs is szerelem az emberekből valahogy kihalt evolúciósan, így változtunk genetikailag?júl. 25. 00:53
21/24 anonim válasza:
Régen az egészben volt érzelem, ami ma már nincs.
22/24 anonim válasza:
Most csak tekintsünk csakis a jó kapcsolatokra! Azért, mert régen, hogyan is volt? Szószerint először ismerkedtek, helyesebben szólva megismerték egymást és beleszerettek a másikba, azután volt szex. Most meg ez megfordult, oh meglátod és megtetszik, egy randi, megvan a kémia, aztán szex és csak utána ismerik meg igazán az adott személy igazi oldalát és rájönnek, oh mégsem passzolunk. Nyilván vannak kivételek, csak érzékeltetni akartam, hogy hogy is változtak a dolgok és hogy ez is közrejátszik abban, hogy a kapcsolatok nem tartósak. Mondhatnám úgy is, régen érzelmekre, ma kémiára alapozzák a párkapcsolatot.
23/24 anonim válasza:
Nem ismeritek azt a jelenséget, amikor szülők, a mi szüleink, akárhány évesek is vagyunk, letagadják a múltat? Főleg bántalmazó, vagy csak simán szar szülők, akik nem emlékeznek arra, hogy kiabáltak, eltiltottak dolgoktól, nem lehetett velük megbeszélni semmit? Csak a szépre emlékeznek, és azt felnagyítják. Ez jellemző az emberre, ahogy idősödik. Szerintem mi is csináljuk. Régen ugye minden jobb volt, a zene, a filmek, az idő, minden.
24/24 anonim válasza:
23, ezek a mai fiatalok :D
Egyébként logikus, ki akarna azzal a tudattal a halál felé tipegni, hogy egy kalap szar volt az egész, a férje verte, csalta, akármi, a munkáját gyűlölte, a gyerekei a saját életükkel vannak elfoglalva ő maga meg soha nem volt boldog? Senki.
Ettől még biztos voltak sikeres, boldog kapcsolatok, házasságok, családok. Én nagyon keveset láttam életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!