Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kap nagyobb tiszteletet a Valentin Nap, amikor ez az egy nap van az évben, amikor a szerelmet ünnepeljük?
Valentin Nap - az év legromantikusabb napja, amikor a szerelmet ünnepeljük. Ennek ellenére némelyek közömbösek vele, vagy kifejezetten nem kedvelik.
Miért?
Pedig sokkal nagyobb figyelmet kellene, hogy kapjon ez a nap. Kicsit olyan, mintha szándékosan akarnák háttérbe szorítani ezt a napot.
Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy nap mint nap ápolja otthon a kapcsolatát. Akkor is, ha nincs beírva a naptárba.
Én pl a családommal is tartok kapcsolatot, karácsonyon kívül is.
1. Ha valakit szeretek akkor nem egy ünnep miatt szeretem.
2. Attól, hogy valakik nem mutatják a külvilágnak, hogy mi bezzeg ünneplejük még szerethetik egymás és semmi köze a két dolognak egymáshoz.
Én inkább az olyantól tudok frászt kapni aki ezen a napon akarja inkább a világnak mutatni, hogy ő milyen szerelmes, mintsem a párjának.
Ez van.
És aki nincs párkapcsolatban, egyedül van? Aki látja, hogy körülötte sok boldog pár van? Számára ez egy szomorú/megalázó nap is lehet. Vagy éppen akkor ha valakinek ez fontos, a párja meg elfelejti. Az nem megalázó?
Nem mindenkinek boldog a valentin nap. És nem mindenkinek fontos. Ezt fogadd el kérdező.
Kérdező, talán azért , mert nem magyar ünnep. Ezért kap a halloween is kevesebb figyelmet, a hálaadás meg semennyit.
De amúgy én alapból nem annyira szeretem az ilyen egynapos ünnepeket, mert én minden egyes nap ünneplem a szerelmemet, az anyukámat.. ésatöbbi...
40/N
Hagy döntse már el mindenki saját maga, hogy nekik mi a jó.
Most a saját elképzelésedet nem kell másokra ráerőltetni.
Nem naphoz van kötve a szerelem.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!