Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A folyamatos, nagyobb stressz el tudja halványítani a szerelmet is?
Nálam nem :(
Sokat veszekszünk, szakítok is, mert nagyon súlyosak, kezelhetetlenek a problémák.(ő persze békülni akar, elvileg változtat, de gyakorlatilag nem tud, nem képes változni, mert ez jellem)
2 oldala van, a jó, meg a rossz.
De a rossz oldala tarthatatlan.
És majd' belepusztulok a szakításba. Nem múlik a szerelem:(
Köszönöm! Bár a kérdésben nem teljesen erre gondoltam, rosszul fogalmaztam.
Arra, amikor külső, magánéleti gondok vannak és magára sincs ideje az embernek (sok munka, kötelezettség, teljesítménykényszer stb).
Munkahelyi meg egyéb stressz nekem egyaltalán nem hat ki a szerelemre.
Akármilyen baj ér, vagy ha padlón is vagyok, a szerelem/a párom nekem a "biztos talaj". Olyankor csak mégjobban kötődöm.
(1.voltam)
Ezeken lehet változtatni és kell is. Nekem tényleg az egeszségem is hazavágta a stresszes élet. Életkedvem nem volt, ez kihatott a párkapcsolatra is.
Nem tudod kiiktatni a stressz forrásokat?
Szerintem ez egyénfüggő, és párkapcsolat függő.
A férjem például hazahozza a problémáit. Ha idegeskedik a munkahelyén, vagy valamit hibázik, idegesen jön haza, és akkor egy kis ideig nehéz őt kezelni.
De én bármilyen problémám van a munkahelyemen, nem idegeskedek otthon miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!