Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A folyamatos, nagyobb stressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A folyamatos, nagyobb stressz el tudja halványítani a szerelmet is?

Figyelt kérdés
Van akivel előfordult már ilyen? Ha igen, akkor megjavult egy idő után?
2022. júl. 2. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem :(

Sokat veszekszünk, szakítok is, mert nagyon súlyosak, kezelhetetlenek a problémák.(ő persze békülni akar, elvileg változtat, de gyakorlatilag nem tud, nem képes változni, mert ez jellem)

2 oldala van, a jó, meg a rossz.

De a rossz oldala tarthatatlan.

És majd' belepusztulok a szakításba. Nem múlik a szerelem:(

2022. júl. 2. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Meg kell szüntetni valahogy a stressz forrását. Az egeszséget is rombolja, a közérzetet is. Nálam a munkahely miatt volt. Amint kiléptem minden gond megoldodott.
2022. júl. 2. 09:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Bár a kérdésben nem teljesen erre gondoltam, rosszul fogalmaztam.

Arra, amikor külső, magánéleti gondok vannak és magára sincs ideje az embernek (sok munka, kötelezettség, teljesítménykényszer stb).

2022. júl. 2. 09:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Mármint ez még az elsőnek írtam, köszönöm a 2.nak is :)
2022. júl. 2. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyi meg egyéb stressz nekem egyaltalán nem hat ki a szerelemre.

Akármilyen baj ér, vagy ha padlón is vagyok, a szerelem/a párom nekem a "biztos talaj". Olyankor csak mégjobban kötődöm.

(1.voltam)

2022. júl. 2. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezeken lehet változtatni és kell is. Nekem tényleg az egeszségem is hazavágta a stresszes élet. Életkedvem nem volt, ez kihatott a párkapcsolatra is.

Nem tudod kiiktatni a stressz forrásokat?

2022. júl. 2. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyénfüggő, és párkapcsolat függő.

A férjem például hazahozza a problémáit. Ha idegeskedik a munkahelyén, vagy valamit hibázik, idegesen jön haza, és akkor egy kis ideig nehéz őt kezelni.

De én bármilyen problémám van a munkahelyemen, nem idegeskedek otthon miatta.

2022. júl. 2. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
A stressz mindent rombol.
2022. júl. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!