Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha kihasználom azt, hogy a párom tehetős?
Szeretem, szerelemből vagyok vele, de nem látom, miért lenne gond, hogy "kihasználom" az általa nyújtott lehetőségeket, előnyöket.
Nem költöm ész nélkül a pénzét, de pl. két autója van, mind a kettő biztonságosabb és kényelmesebb, mint az én kocsim (Fiat 500). Ezért azt a kettőt használjuk, az enyémet már nem.
Imád utazni, kirándulni, mivel a párja vagyok, nélkülem már nem szívesen megy. Én még tanulok, a heti 12-15 óra diákmunkámból nem tudnám finanszírozni azt, hogy Balira utazzak, másik hónapban Spanyolországban nézzek focimeccset, télen Svájcba menjek síelni stb. Ő azt mondja, hogy ezeket az élményeket szeretné velem megosztani, akkor a legboldogabb, ha én is vele vagyok.
Vagy pl. az étkezésünk eltérő, ő húst hússal enne, én heti 1 nap eszem csirkemellet, 1-szer pedig lazacot, ennyi nekem elég is a húsból. Mondta, hogy nem akarja, hogy minden nap kétfélét főzzek, ezért hétköznap éttermezni szoktunk.
De nyilván hatással van a mindennapi életemre, hogy nem havi 100.000 Ft-ból gazdálkodom már.
Egyik régi barátnőm fakadt ki a napokban, hogy ő nem ért egyet az életvitelemmel, miért hagyom ezt... De mit? Nem bánt, nem hánytorgatja ezeket fel, nem csinál ügyet ezekből. Azt mondja mindig, hogy most ennek van itt az ideje, lehet, hogy 15 év múlva pedig fordítva fog állni a mérleg.
17. Te vagy a szánalom.
Dehogy tervez veled semmit. Most is csak a maga szórakoztatására használ ez teljesen lejön a leírtakból, mert uncsi lenne egyedül nyaralgatni meg utazgatni. Te vagy az udvari bohoca.
Hülye is lenne ezt az életet feladni.
"Szeretem, szerelemből vagyok vele, de nem látom, miért lenne gond, hogy "kihasználom" az általa nyújtott lehetőségeket, előnyöket."
Ne haragudj, de szerintem a kettő üti egymást valahol. Nekem tavaly a volt barátnőm akart pénzt adni, de nem fogadtam el, büszkeségből.
Egy dolgot "használtam ki", vele kapcsolatban: hogy okos volt, és segített nekem a tanulásban.
Azért rendesen kisarkítjátok, amit leírtam... :D
"Hogyha egyszer neked tegyük fel nem okoz gondot a főzés akkor miért hallgatsz rá?"
Mert gondot okoz, heti 1-2 alkalommal szívesen főzök, de ennyi. Kinek van kedve ehhez minden nap?
"Ha te neked valamikor nem fog jólesni kirándulni akkor is mész vele?"
Nem, akkor mondom, hogy nincs kedvem és nem megyek. Kommunikáció, ennyi a lényeg.
"Meg is mondta, hogy most ennek az ideje van, vagyis bármikor megggondolhatja magát, bármikor fordulhat a kocka."
Igen, ennek van az ideje, mert neki már karrierje van, felépített egzisztenciája, "neve" úgymond. Én pedig egyetemre járok, és tanulok, azért, hogy egyszer, később, majd én is ott tartsak, ahol ő vagy a szüleim.
Itt csak ő használ ki téged.
Barmelyiknőt megveheti igy. Te vagy csak most soron. Szerinted ezeket a nőket mibe nézi? Az ilyennek 50 évesen is diáklánycsajai lesznek mindig.
Újabb általánosítás... :D
29 éves, 2 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk össze (ennél hová kellene komolyabb kapcsolat?). Előttem azzal a lánnyal volt 10 évig, akivel még gimis korukban ismerkedtek meg.
"Kérdező,mért nem veled egykorú férfival jöttél össze?"
8 év van közöttünk, ez egyáltalán nem nagy korkülönbség (szüleim között 17 év van, boldogok 25 éve).
Az meg milyen kérdés, hogy miért nem velem egykorúval vagyok együtt?:D
Mert a páromat szeretem, vele éreztem azt a kis szikrát, mikor először láttam, hogy "na nekem ez a srác kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!