Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy sok 30-40es férfit nem érdeklik az egyszerű fizetésért dolgozó hétköznapi nők, sokkal jobban a hozomány, tehetős szülők vagy egy jó szakma a nő mellett?
Rengetegszer tapasztaltam ezt, pedig nem izomcsávókkal beszélek, hanem hétköznapi farmer-pulcsis-szemüveges egyszerű férfiakkal.
Előre is köszönöm szépen.
Engem meg pont az egyszerű fizetésért dolgozók érdekelnek jobban.
Amúgy a nők úgy vannak vele, hogy mindegy ők mennyit keresnek, a férfi azért keressen már jól. :D
De lehet, hogy ez csak rossz tapasztalat.
Én albis takarítóval is összejönnék, ha szereti a munkáját. Akkor is, ha nem szereti, de van célja, továbblépési stratégiája.
De jogásszal nem, ha nyíg a fizetés és munka miatt, vagy eleve anyagis.
Előbbi vonzó is lenne.
Hamarabb elmennék egy vonzó, aranyossal egy moziba, mint egy pénzes sznob szarral tengerpartra.
F/30
Csak ilyen barátnőim voltak még eddig.
Ennek ellenére előbb-utóbb mindig csak előjött a bérfeszültség, mint probléma.
Ha nekem több volt, akkor azért, ha neki volt kevés, akkor azért, ha véletlen nem volt nagy a különbség, akkor meg azért, mertnem szórom a pénzt minden hülyeségre.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!