Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van, hogy sok 30-40es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy sok 30-40es férfit nem érdeklik az egyszerű fizetésért dolgozó hétköznapi nők, sokkal jobban a hozomány, tehetős szülők vagy egy jó szakma a nő mellett?

Figyelt kérdés

Rengetegszer tapasztaltam ezt, pedig nem izomcsávókkal beszélek, hanem hétköznapi farmer-pulcsis-szemüveges egyszerű férfiakkal.

Előre is köszönöm szépen.

2023. márc. 6. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
A férfiak sem különböznek a nőktől anyagiak tekintetében. Hányszor futottam már bele társkeresőn férfiba, akit csak az érdekelt, mennyire vagyok tehetős. Volt, aki rögtön az első találkozón rá is kérdezett... Gondolom, a válasz ugyanaz, mint a nőknél, szeretnének jó színvonalon élni erőfeszítés nélkül.
2023. márc. 6. 21:43
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Az izomcsávók jobbak, fittek és egészségesek. A nyüzügék között több a pénzéhes.
2023. márc. 6. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Engem meg pont az egyszerű fizetésért dolgozók érdekelnek jobban.

Amúgy a nők úgy vannak vele, hogy mindegy ők mennyit keresnek, a férfi azért keressen már jól. :D

De lehet, hogy ez csak rossz tapasztalat.

2023. márc. 6. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Én albis takarítóval is összejönnék, ha szereti a munkáját. Akkor is, ha nem szereti, de van célja, továbblépési stratégiája.

De jogásszal nem, ha nyíg a fizetés és munka miatt, vagy eleve anyagis.

Előbbi vonzó is lenne.

Hamarabb elmennék egy vonzó, aranyossal egy moziba, mint egy pénzes sznob szarral tengerpartra.

F/30

2023. márc. 6. 23:35
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Mi bajod a jogászokkal óh nagytudású F30. Miért nem lehet a jogászok munkahelye rossz, mesélj még nekünk mester?
2023. márc. 6. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan azért, amiért a nők nagy részét se az ilyen férfiak🤷‍♀️
2023. márc. 6. 23:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak ilyen barátnőim voltak még eddig.

Ennek ellenére előbb-utóbb mindig csak előjött a bérfeszültség, mint probléma.

Ha nekem több volt, akkor azért, ha neki volt kevés, akkor azért, ha véletlen nem volt nagy a különbség, akkor meg azért, mertnem szórom a pénzt minden hülyeségre.

37/F

2023. márc. 7. 04:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
40-es nőként én is ezt tapasztalom ismerkedés során. A fiatalabb férfiakat az anyagi helyzetem érdekli. Egy kollégámnál meg pont azt, hogy nem érti, hogy engem miért nem érdekel ő, mint férfi, mikor tehetős. Szóval van olyan, hogy a pénzes férfiak meg meg akarják venni a nőket.
2023. márc. 7. 05:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen megismernék kedves 30- 40 es hölgyet, az anyagi helyzete hidegen hagy csak legyen kedves ember.
2023. márc. 7. 06:06
 10/13 anonim ***** válasza:
6%
Ez kamu, manapság jellemzően a férfiak sokkal kevésbé karrieristák, sokkal kevésbé vannak úgy oda a "nagy ház, nagy autó" dologért, és bizony rengeteg férfi van, akik kevésbé ambíciózusak, mint a nők.
2023. márc. 7. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!