Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősötök, aki anyagi érdekből házasodott?
Volt egyetemi szaktársam, akibe bele voltam zúgva egy-másfél évig 19-20 évesen. Hülye voltam én is, mert akkor is látszott, hogy még az átlagos férfiaknál is törtetőbb, ambiciózusabb, karrieristább típusú nő. 30-as kövér vállalkozó fas zival van együtt, már gyerekük is lett. Egy társaságban mozogtunk, abszolút látszott rajta hogy a felső tízezerbe tart és mondta is, hogy milyen tervei vannak, mikre kell a pénz, hogy kellene megvalósítania őket, stb. Megtalálta a forrást hozzájuk.
25/F
Egy ilyet ismerek konkrétan. Egyik barátnőm huga. Kiment külföldre "bébiszitternek" (igen, pontosan az amire gondolsz). Aztán kint megismert valami gazdag 50es palit, fél év múlva már házasodtak is. Éli a kis luxus életét, ha hazajön akkor összefekszik fűvel fával. Inkább nem véleményezném.
Olyat többet is ismerek, akik viszont tök jól eléldegélnek a párjuk pénzéből. Talán a házasság nem csak anyagi megfontolásból történt, viszont a közös kasszát kierőszakolták. Nincs túl sok a férjüknek se, ők viszont egy percet nem hajlandóak dolgozni, inkább elveszik a párjuk fél fizetését aztán hisztiznek ha valamire nem marad pénz. Ilyet sajnos többet is ismerek. Szinte az összes nagy közös kasszázó ismerősömnél így mennek a dolgok. Kérdezés nélkül szórja a párja pénzét mert hogy egy házasságban minden közös, és neki jár a férje fizetése...
Ahhh, köszi, a kövér vállalkozóról mégis eszembe jutott egy, bár ő nekem nem ismerősöm, csak egyik rokonom haverja, én még nem beszéltem vele, de tudom, ki az.
A pasi elvett valami csajt még évekkel ezelőtt, akinek a szülei révén egy csomó pénze van, ebből a lóvéból futtatta fel a vállalkozását, a telephely is a nő tulajdonában van. Amúgy utálja a feleségét, van már évek óta barátnője mellette (a feleség nem tud róla, szerintem egyszerűen nem akar tudni róla), néha vele megy nyaralni, meg stb. Őt (állítólag) szereti, de ő meg csóró, így nem vette el, a felesége jobb üzlet volt.
1-es voltam
Egyet, ami egyertelmuen anyagi okok miatt volt.
Egy pasi elvett egy bő 10 évvel idosebb, kogazdag orosz nőt, akivel kikoltoztek Németországba. A pasi folyamatosan csalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!