Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is hazasodott mar szerelem nélkul?
Igent mondtam egy ferfinak akit imadok, szeretek vele akarok leelni egy egesz eletet
De nem vagyok szerelmes bele , sosem voltam , mitn embert szeretem , kulsoleg szeretem midnen hibaja ellenere az osszes porcikajat , a szex tokeletes , a gondolkodasunk megegyezik, szoval en nem is tudom elkepzelni hogy ennel harmobikusabb kapcsolat letezik, a parom imad , midnent megtesz ertem
Egy csepp ketseg nemvolt bennem mikor megkert
De 10 ev mulva sem lesz? Most ugy erzem akkor sem lesz, de basszus nagyon negativ ember vagyok, es amiota az elso parom otthagyott, akkora mely nyomott hagyott bennem hogy valahogy nem erzem hogy valaha is kepes leszek szerelembe esni valakibe
Igen, meseltem errol a paromnak, o azt mondta hogy ne mondjak ilyeneket neki mert a viselkedesem pont az ellenkezojet mutatja
Szoval igyekszunk realisan nezni a dolgokat miszerint orok szerelem nincs evek utan ugyis atalakul , szeretette es elmulnak a pillangok a gyomorban stb.
Szoval.nem az a kerdesem hogy hozzamenjek e , mivel ez mar biztos , csak hogy van meg valaki igy?
Mikor lenyugszom ugy gondolom folosleges ezen panikolni, de miota egyre kozeledik a datum olyan panik van rajtam , ez egy akkora lepes es sosem igy kepzeltem el
De tudom soha nem is fogok mar szerelmes lenni senkibe , amit nallam ellehet erni maximum, azt a parom elerte , nem erzem hogy ennel fentebb van
De olyan rosz erzes melyen legbelul, hogy mindezt a legelso parom tette tonkre a gyerekkori almom , mivel ot sosem fogom tudni elfelejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!