Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit még tanulmányai alatt (főiskola, egyetem) jegyeztek el, vagy akkor házasodott meg?
24 éves voltam, felsőfokú szakképzés (nem egyetem) első évének végén, már a nyáriszünetben volt az eljegyzésünk (még 1 év volt hátra a suliból). A szakvizsgám után szinte azonnal találtam munkát, összeköltöztünk, és fél évre rá össze is házasodtunk.
A szüleim örültek neki, illetve édesanyámnak nem is esett le, hogy megkérték a kezem, mert nem kommentáltam, csak megmutattam a gyűrűt. :) 1 hónap múlva szaladt oda, miután egymás közt beszéltek róla, hogy hát ő miért csak most tudja ezt meg??? -.- Nem is értettem mit gondolt mit jelent a gyűrű...
Örültek, hogy férjhez megyek. Azért is, mert a testvérem részéről ilyesmire nem nagyon számíthatnak. 35 éves, anyuval él, és semmi kilátás nincs rá, hogy akár kapcsolata legyen, nem hogy férjhez menjen.
A férjemet kérdezte az egyik nem túl közeli haverja, minek nősül meg, annyi nő van még akit megdughatna...erre csak annyit mondott, hogy lehet hogy sok nő van akivel lefeküdhetne, de neki ők nem kellenek.
A közelebbi barátai örültek (legtöbben), ott is voltak az esküvőnkön. Az egyik lány pár nappal korábban bepróbálkozott egy kicsit a férjemnél. Ő röhögve mutatta meg az üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!