Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemen hogyan lehet barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen hogyan lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Van kiszemeltem. Hogyan ismerhetném meg? Bejelölt kb 4 hónapja facebookon is.

2016. ápr. 3. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

sehogy

én ősz óta szenvedek :( pedig tetszik valaki

2016. ápr. 3. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 4 éve járok egyetemre, de valahogy köszönőviszonyban is csak egy lánnyal vagyok.
2016. ápr. 4. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha személyesen gyáva vagy oda menni és leszólítani akkor ott a net. Ott bárki tud bármit írni. Tök egyszerű.
2016. ápr. 4. 01:23
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Édes istenem...most vagytok a legkönnyebb helyzetben...egyetem, sok lány, mind veletek egyidős, csak válogatni kell, ott vannak az órák, közös gyakorlatok, ez mind lehetőség, nap mint nap együtt vagy ismerős csajokkal, nem vadidegent kell utcán leszólítanod, hanem a padtársadnak hozni a büféből egy Snickerst vagy egy kapucsínót. De lúzerek vagytok és nem tudtok élni ezekkel a lehetőségekkel, amit az egyetemi közeg készen kínál.

Ha most sírsz, majd megtudod, milyen nehéz ismerkedni, ha vége az egyetemnek...bekerülsz egy munkahelyre, te vagy a legfiatalabb, ha van is 1 db korban hozzád illő csaj, kiderül, h évek óta kapcsolatban van.

2016. ápr. 4. 09:47
 5/5 fenui ***** válasza:

Lasszóval! :D

Komolyra fordítva, legyél szociális, beszélgess, FIGYELJ rá és másokra is. Ha érzel magadban vállalkozó szellemet, akár Tinderezhetsz is, nem feltétlenül kell egyszerre egy vadra vadászni. A leopárd is a csordából választ, nem 20km-ről nézi ki magának. Persze, ha neked ez nem stílusod, akkor ezt részt tekintsd semmisnek.

2016. ápr. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!