Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy fiatalember, két komoly munkahellyel, (ezek mellett óraadó egy külföldi egyetemen is) házzal, biztos egzisztenciaval, a szakmai körön belül "híres is viszonylag" (Tv, újság, rádió, internet). Válthat e ez ki a nőkből távolságtartást?
Félelmet bennem nem, lehet nem vagyok olyan zseniális mint ő, de ettől még ha engem választana, nem okozna nekem álmatlan éjszakákat, hogy ő mennyivel "jobb" :D
Viszont az időhiány okozhat problémákat, nem tetszene, ha maximum heti 1-2 nap tudna rám szánni pár órát.
már miért váltana ki? a fiatalember ezt az utat választotta, a nok pedig vagy elfogadják vagy nem..
mivel személyszerint az én jovobeli szakmám sem lesz egyszeru, ezért neutrálisan venném, csak az nem tetszene, hogy esetleg kevés idonk lenne egymásra..
23/L
szia =)
válaszoltam az egyik kiírt kérdésedre: az ,,Adott egy fiatalember, két komoly munkahellyel, stb.´´ ..
szerintem nem a 17-18 éveseknél kellene most korulnézned,rajtuk nem is csodálkozom, hogy így reagáltak.. a tegezést lehet, hogy azért kérdezték meg, mert idosebbnek, magabiztosnak és beképzeltnek tunsz.. ami az írásodból is lejon.
mivel foglalkozol, hogy te szerinted ez taszítja a lányokat?
medika vagyok, s oszintén megmondom, hogy nem egyszer elofordult, hogy egy férfinak addig voltam ,,érdekes´´, míg meg nem mondtam neki, hogy mit tanulok.. azután annyit mondott, hogy o medikakkal nem kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!