Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neten megszerettem egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Galeri kérdése:

Neten megszerettem egy lányt, de ő azt mondja nem tud megbízni bennem mert már sokan bántották. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok (F) . 8 éve nem volt barátnőm, utolsó kapcsolatom végén történt velem egy olyan, ami miatt azóta nem tudtam megbízni emberekben, sem barátként sem partnerként. 3 éve megismertem neten egy lányt akivel azóta is írok és 10 hónapja asszem belészerettem. Boldog voltam, mert végre találtam valakit, akit tudtam szeretni, de ő azt mondta nem tud engem szeretni + megbízni bennem, mert nem ismer és túl sokan bántották már meg ahhoz h bárkit is közel engedjen magához. Neki sem volt barátja évek óta + nem is nagyon tartja a kapcsolatot senkivel. Kértem tőle h találkozzunk, de erre ő elkezdett pityeregni. Fogalmam sincs mit csináljak. Talán teljesen ki kellene kapcsolnom az egómat és addig mellette maradni míg jobban nem lesz és így látná h nyugodtan megbízhat bennem? Én próbálok mindíg kedves lenni hozzá, néha már félek is h túlzásba viszem és túl nyálas leszek vagy h megijesztem. Pl. pár napig nem volt és mikor feljött, írtam neki h mennyire hiányzott, ő mondta h nem hiszi és mosolygott. 4 napja írtam neki h én így nem bírom tovább és h többé nem írok neki, mert az h ő nem szeret viszont és h úgy kezel mint bárki mást az engem tönkretesz. Búcsúzásnál kértem tőle bocsánatot h ne haragudjon rám ha valaha is idióta voltam hozzá, erre ő azt válaszolta h nem én voltam idióta, hanem a helyzet amiben ő van. Azóta olyan vagyok mint egy zombi. Ha csak hozzám szól valaki már sírnom kell, 2 óránként bőgök egy jót, aztán zombulok tovább. Néha úgy éreztem h fontos vagyok neki és h legalább annyira szüksége van rám, mint nekem ő rá, de fájt h máskor meg úgy kezelt mint bárki mást. Rosszul estek néha a beszólásai ezzel kapcsolatban, de az h már egyáltalán nem tartom vele a kapcsolatot, az ezerszer rosszabb. Nem tudom mit csináljak. Arra gondoltam írok neki újra, de nem válok attól szánalmassá a szemében ha már egyszer elbúcsúztam tőle? Végre találtam valakit akit meg tudtam szeretni. Bármit megtennék érte. Most adjam ezt fel? Nem tudom Nem tudom Nem tudom...

2015. okt. 2. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok egymást. Ha 3 év alatt addig nem tudtatok eljutni, hogy találkozzatok akkor felesleges.

A csaj meg egy idióta vagy totál kamu. Talán halálfélelme van találkozni és meginni valamit egy férfival?!

Én úgy látom, hogy csak lelki szemetesnek használjátok egymást, de a csaj egész biztosan csak annyira tart téged. Legjobb lenne, ha elküldenéd a halál fszára.

2015. okt. 2. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Mindkettőtök pszichológiai eset.

Először is, te olyat vonzottál be, amilyen te magad is vagy/voltál, ezen el kellene gondolkodnod... másodszor pedig, a bizalmatlansága nem neked szól, így nem is tudod megszüntetni, ez az ő keresztje.

"nem is nagyon tartja a kapcsolatot senkivel"

"írtam neki h mennyire hiányzott, ő mondta h nem hiszi és mosolygott"

"Kértem tőle h találkozzunk, de erre ő elkezdett pityeregni."

Részéről ezek überatombeteges dolgok, hivatásos lelkisérült a csaj sajnos... :( de te sem vagy semmi, hogy majdhogynem ágynak esel egy ilyen miatt, mikor még csak nem is találkoztatok.

Kicsit vissza kellene rázódnod a való életbe.

2015. okt. 3. 00:01
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem kellett volna ennyi ideig húzni.Ha találkoznátok sem biztos,hogy működne a kémia.Írásban az ember egész más.Nagy az esélye,hogy csalódnál.Lehet azértestél bele,mert ő is sokat csalódott és ő is bizalmatlan másokkal és rokonléleknek érzed emiatt.Ne írj neki többet,ennyi idő alatt rég megbízhatott volna benned,ha akart volna.Ha szeretne,ő keresne.Talán még ez is megeshet.
2015. okt. 3. 00:02
 4/10 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen egyetértek a kettessel.
2015. okt. 3. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tetszel külsőre a lánynak, különben megbízna benned, és 2 hét után találkozni akart volna. Ne vedd sértésnek, de amúgy se nézhetsz ki túl jól, ha 8 éve nem volt barátnőd.
2015. okt. 3. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kamuzik, hogy ne keljen találkoznia veled.
2015. okt. 3. 10:16
 7/10 A kérdező kommentje:

#1, #2, #3, #4, #6 - Jah, erre gondoltam én is h lehet azért szerettem meg és azért tudok bízni benne, mert önmagamat láttam benne? Bátran megnyíltam neki mert láttam h ő is kb olyan érzelmi szinten van mint én? Meg múltkor azzal kicsit alámpiszkált h elköszöntem és megköszöntem neki a sok mosolyt meg kedvességét és ő erre azzal felelt h ne köszönjek semmit, mert következmény. Fogalmam sincs ezt most hogy értsem mert rögtön kijelentkezett. Nyáron mikor írtam neki h megyünk nyaralni a haverokkal és pár napig nem leszek akkor kicsit igy láttam az arcán h elszomorodott. Most kérdem én, ha nem jelentenék neki egyáltalán semmit, akkor is írna vagy reagálna így dolgokra? Egyébként webkamerázunk, onnan látom ezeket a mimikai dolgokat.

#5 - attól nem tartok h a külsőmmel lenne baj :)

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)

2015. okt. 3. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Akármilyen jól nézel ki, mindig lesz olyan lány, akinek annál is magasabban van a mércéje.
2015. okt. 3. 12:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal tökéletesen tisztában vagyok h nem érez irántam úgy mint én, csak abban vagyok bizonytalan h lehet h már jó úton haladok a felé h megbízzon bennem és most feladom?
2015. okt. 3. 12:34
 10/10 anonim válasza:
Találkozz vele!! :)
2015. okt. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!