Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megszerettem egy lányt, de ő azt mondja nem tud megbízni bennem mert már sokan bántották. Mitévő legyek?
Hagyjátok egymást. Ha 3 év alatt addig nem tudtatok eljutni, hogy találkozzatok akkor felesleges.
A csaj meg egy idióta vagy totál kamu. Talán halálfélelme van találkozni és meginni valamit egy férfival?!
Én úgy látom, hogy csak lelki szemetesnek használjátok egymást, de a csaj egész biztosan csak annyira tart téged. Legjobb lenne, ha elküldenéd a halál fszára.
Mindkettőtök pszichológiai eset.
Először is, te olyat vonzottál be, amilyen te magad is vagy/voltál, ezen el kellene gondolkodnod... másodszor pedig, a bizalmatlansága nem neked szól, így nem is tudod megszüntetni, ez az ő keresztje.
"nem is nagyon tartja a kapcsolatot senkivel"
"írtam neki h mennyire hiányzott, ő mondta h nem hiszi és mosolygott"
"Kértem tőle h találkozzunk, de erre ő elkezdett pityeregni."
Részéről ezek überatombeteges dolgok, hivatásos lelkisérült a csaj sajnos... :( de te sem vagy semmi, hogy majdhogynem ágynak esel egy ilyen miatt, mikor még csak nem is találkoztatok.
Kicsit vissza kellene rázódnod a való életbe.
#1, #2, #3, #4, #6 - Jah, erre gondoltam én is h lehet azért szerettem meg és azért tudok bízni benne, mert önmagamat láttam benne? Bátran megnyíltam neki mert láttam h ő is kb olyan érzelmi szinten van mint én? Meg múltkor azzal kicsit alámpiszkált h elköszöntem és megköszöntem neki a sok mosolyt meg kedvességét és ő erre azzal felelt h ne köszönjek semmit, mert következmény. Fogalmam sincs ezt most hogy értsem mert rögtön kijelentkezett. Nyáron mikor írtam neki h megyünk nyaralni a haverokkal és pár napig nem leszek akkor kicsit igy láttam az arcán h elszomorodott. Most kérdem én, ha nem jelentenék neki egyáltalán semmit, akkor is írna vagy reagálna így dolgokra? Egyébként webkamerázunk, onnan látom ezeket a mimikai dolgokat.
#5 - attól nem tartok h a külsőmmel lenne baj :)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!