Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Soha többet nem fogok tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TSkull kérdése:

Soha többet nem fogok tudni megbízni nőben?

Figyelt kérdés
Nem rég lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, és így visszagondolva éveken keresztül csalt a barátnőm, amit már akkor is tudtam, csak túlzottan szerettem ahhoz, hogy lépni tudjak, de csak sikerült, és végeztünk. Elég nehéz időszakon mentem keresztül, de éreztem, hogy ennek így kell lennie. Viszont most nagyon jól alakulnak a dolgaink egy régi ismerősömmel, és megint szerelmes lettem, noha megfogadtam, hogy ez a bizonyos érzés soha nem fog többet földre vinni, de túl jó minden, és ő is így érez. Soha nem éreztem ilyen jól magam, pár hét alatt többet kaptam tőle, mint a volt barátnőmtől 6 év alatt, és ez az érzés nagyon megrémít. Félek, nem rettegek, hogy nem tudom magam mellett tartani, és ismét szétzúzzon valaki onnan már nem tudnék felállni. És nem tudom mi lenne a helyes lépés, hogy ezt megbeszéljem vele, vagy inkább rejtsem el, ne érezze egy férfin, hogy gyenge? Annyira szép dolgokat hallok tőle, és annyira jól érzem magam vele, hogy félek túl szép, hogy igaz legyen.

2015. ápr. 15. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

kocka duma: evolve! fejlődj! kerülj egy szintre vele!

normálisra fordítva:egy nőbe szerettél bele és nem 1 lányba, ennyi-.- most neked férfivá kell érned

2015. ápr. 15. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem beszeld meg vele
2015. ápr. 15. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Természetes amit érzel,de ne legyél újra palimadár.Éveken át csalt a barátnőd és tűrted?Annak mi értelme volt mond már meg?Nem bántani akarlak félre ne értsd csak megérteni.Én 1 alkalmat sem tudnék megbocsájtani,nem,hogy éveket.Mindenesetre gondolkodj el azon,hogy miért lépett félre a barátnőd?Mert azon akkor változtatnod kellene ha te is ludas voltál benne.Az meg hülyeség,hogy egy pasi nem lehet gyenge.Nagyobb erő és bátorság kell kimutatni az érzéseinket mint palástolni.És ezt nálam okosabb emberek mondták:)Csak ügyesen!

43F

2015. ápr. 15. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!