Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem vagyok normális, ugye? Nem tudok megbízni a páromban!
1,5 éve vagyunk együtt a párommal (26/F), de még mindig nem tudok benne megbízni! Az utóbbi időben nagyon sokat veszekszünk emiatt, a legtöbbször én generálom. Szinte egyáltalán nem ad rá okot, pedig, mindig kedves velem, meglep, figyelmes, szeretget, én vagyok neki az első, mégis szétvet a féltékenység! Ha felköszönti egy lány az idővonalán már attól felrobbanok, minek ír neki? Vagy ketten sétálunk az utcán, szembe jön egy lány, akit ismer, köszön neki, attól is kész vagyok! Előttem volt egy 3 éves kapcsolata, megcsalta a lány, ezért lett vége. Mindig felemlegetem őt, mert úgy érzem, még mindig őt szereti. Amikor nem vagyunk együtt, mindig azt hiszem, róla, más nőkről fantáziál, utánuk megy. Pedig mindenről beszámol, hol van, mit csinál, stb.
Azt hiszem, abból ered ez az egész, hogy az előző párom (2,5 év együtt), megcsalt. Úgy érzem, sosem fogok senkiben sem. Na meg önbizalmam sincs, mindig azt gondolom, nem vagyok elég szép a páromnak, sokkal jobb nőket ismer, néz meg.
Kezeltessem magam? Mindjárt tönkreteszem az egész kapcsolatunkat. (21/L)
"..soha az életben nem leszel boldog senki mellett.." Ettől félek én is, rettegek, hogy van, aki jobb neki, mint én, nem vagyok neki elég jó, átver.
Köszönöm a válaszodat!
Ha így folytatod, ki is fogod provokálni.
Gondolj bele az ő helyzetébe: neked nem ölné meg a lelked, a szerelmed, ha minden nap olyasmiért kellene magyarázkodnia amit nem tett meg, ami igazából a te hulyeséged ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!