Megbocsátanátok nekik? Ez normális dolog? Hogyan tudjak ezek után a szemükbe nézni és megbizni bennük?
Én jobban összetörtem volna, ha csak úgy, mint derült égből villámcsapás bejelenti nekem valaki, hogy ő bizony az anyukám.
Az egyenes út, az őszinteség nyílván becsülendőbb, mint a "hamis identitás", de ez a te érdekedben volt.
Van jogod azt mondani, hogy te nem szeretnéd, ha az életed része lenne.
De mielőtt elhamarkodott döntést hozol, próbáld meg higgadtan végiggondolni a dolgot.
16 évesen esett teherbe, és nyílván tisztában volt vele, hogy jobb helyen leszel másnál. Ki tudja, hol lennél most, ha ő nevel.
Azt mondtad sok mindenben segített, tehát a szándékai se rosszak.
Az egész rajtad áll. Elképzelni se tudom, milyen nehéz neked, és sok erőt kívánok neked ahhoz, hogy feldolgozd ezt a helyzetet.
Köszönöm!
Én csak nem tudom, hogy mit csináljak? ha elfogadom, hogy az életem része legyen ha jobban kötődnék idővel hozzá mert nagyon megkedveltem őt csak az fáj, hogy hazudtak nekem szóval ha jobban kedvelném mint a nevelő anyám megbántanám a nevelő szüleim nem?azt pedig nem akarom :(
Jaaaaa, hogy tudtad, hogy ők a nevelőszüleid!! Basszus így azért mingyárt más, ezt igazán tisztázhattad volna velünk egyébként.:) Így se voltak teljesen őszinték, és biztos kicsit haragudnék rájuk, de ezt azért meg lehet bocsátani.
6-os válaszoló vagyok, felejtsd el amit abban a kommentben irtam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!