Szerinted ez normális dolog?
Kamasz vagyok, 16 éves. Nem bulizok mert nem érzem magam bulizósnak és utálok táncolni. Piálni sem piálok, mert utálom az ízét és csak ritkán ünnepekkor iszok egy kis likőrt. Nem cigizek mert rohadtul káros és sajnálom azokat akik velem egyidősek és nem bírják abbahagyni. Nem öltözködök a legújabb divat szerint nem hordok olyat ami divatos és tudom róla, hogy nem áll jól. Igenis megbújik pár pattanás az arcomon, nem festem magam (max. néha alapozót és spirált), se a hajam, körmöm. Nincs piercingem. Vallásos iskolába járok ahol ha a vallásosságot nézzük 5ös skálán 3as lehetek. A jegyeim nem falrengetőek (év végén 4es voltam) járok külön zenére, és vannak igaz barátaim akiknek bármit elmondhatok. Pasim még nem volt.
Ezek alapján "elátkozott" vagyok a korosztálytársaimhoz képest?
de mért érzem úgy h nem az??
Amikor osztálytársam elkezdi: Fogtál már f.szt? vagy Tudod mi az az orális kielégítés??
ilyenkor elkap a roham, hogy nem vagyok normális.
Ahogy leírod sutem te normális leszel. :D Sok kortársad lesz a takarítós nénia suliba vagy az utca seprű . :P Vagy épp Amy Winhouse követő
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!