Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális dolog amit csinál?

Normális dolog amit csinál?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1 hétig voltunk táborban még 3 hete..Egy szobában voltunk. És nem tudom, hogy ez normális dolog-e.. de 10-15 percente kiszaladt a tükörhöz megnézni nincs-e rajta pattanás, vagy ha van az mennyit változott..egyfolytában kenegeti krémmel a bőrhibaakt.. azt is minimum fél óránként..Mondtam neki, ennyi idő alatt semmi sem változik, de azt mondta..nem tudja megállni,h n menjen ki megnézni..olyan mintha már kényszerből csinálta volna, és azt is észrevettem,h éjjel legalább 2X felkelt megnézni magát.. Volt amikor már odáig fajult a helyzet,h sírógörcsöt kapott..ha egy kis pirosságot látott az arcán, mondtam, csak egy picit halvány piros, alig látszik, de ő azt mondta, nagyon nagynak látja..és vörösnek..:O Nem lehet, h valami kényszer betegség, nagyon sajnálom őt..szeretnék segíteni..neki(:
2010. szept. 18. 12:35
 1/10 A kérdező kommentje:

és azt sem lehet, mondani, h azért csinálná mert..annyira kényes lenne, és azért nézi, mert egyáltalán nem..de nagyon féltem, talán jobb lenne ha elmenne egy orvoshoz..:/

15/L

2010. szept. 18. 12:37
 2/10 orsybaba88 ***** válasza:

hát ez tényleg nem normális dolog. Addig rendben van, h mindenki szeretne szép lenni, meg jó ha odafigyelünk magunkra. De ez már túlzás.

szerintem tapintatosan beszélj vele erről, nehogy megbántsd.

lehet, h magától el fog múlni ez a kényszer, mert még olyan korban vagytok, mikor könnyen és gyorsan változik az ember. Próbálj neki segíteni, fel a fejjel!!

2010. szept. 18. 12:44
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ:) Beszélni fogok velem még ma délután mert átjön dvd-ni..

engem legjobban a sírógörcsök ijesztettek meg..mert nem az a tipikus plázacica fajta, aki mindig a sminkjét igazítja..meg ilyenek:/ még jöhetnek válaszok..köszi(:

2010. szept. 18. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
pszichológus!! (nevelési tanácsadó - ingyen van + titoktartás köti őket, együtt is elmehettek (elkísérheted őt)).
2010. szept. 18. 13:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerinted is akkor ennyire komoly lenne?:'((
2010. szept. 18. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg,hogy szerinte ez normális-e és ha szerencséd van akkor azt mondja,hogy nem!Akkor tanácsolhatsz pár dolgot meg ne azt mondhogy pcihologus mert az bántó lehet neki hanem mondjuk tanácsadót vagy valami hasonló,mond,hogy elkiséred szívesen meg megvárod odakint vagy bármi..ha nem akar,akkor te beszélj egy pchilogussal,mert kényszeriteni nem lehet,de ő is ezt fogja madj mondani.

MERT EZ NEM NORMÁLIS!

Persze kamasz,de ennek valami lelki dolog állhat a dolog mögött..amit lehet,hogy elakar magában folytani vagy ő se tudja,de a pchilogus segít ebben..vagy egy kozmetikshoz menjetek el és beszélj előtte a kozmetkissal,hogy dicsérje meg a bőrét vagy akármi hasonló!!!

A film közben is kiszokott menni??

Iskolába pedig előveszi a tükröt vagy mi?

Tesi órén is futás közben a zsebébe benyúl??

És úszásnál,valahogy nekem ez érdekes,nem hallttam még iylet,de sok siekrt írj,hogy milett a vége.

2010. szept. 18. 14:10
 7/10 A kérdező kommentje:
hát filmnézés közben kiszokott menni többször is, úszni nem jár..a suliban, pedig minden szünetben kimegy a mosdóba megnézni az arcát..:( vagy, ha megyünk az utcán és nincs sok ember, a kocsik visszapillantójába megnézi magát..persze, akkor senki sem látja..csak én..
2010. szept. 18. 14:18
 8/10 anonim válasza:
100%
Szia, én kényszer beteg vagyok, és ez nekem inkább önbiz.hiánynak tűnik. Bár kérdezd meg, hogy vannak-e kényszer gondolatai.
2010. szept. 19. 12:28
 9/10 A kérdező kommentje:

tegnap átjött, én beszélgettünk film előtt egy kicsit..

Szerinte teljesen normális, hogy "időnként"ahogy ő mondta, kimegy a tükörhöz..És azt mondta, hagyjuk ezt témát, mert kínos neki.. De nem tudom..láttam az arcán, hogy majdnem elsírta magát:/ Nem akartam tovább piszkálni a dologgal, nem tudom mit csináljak..nagyon sajnálom, féltem őt..:S

2010. szept. 19. 13:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam néha a semmin is elsírja magát..meg hirtelen vannak hangulatváltozásai..ezt is megijesztett egy kicst:/
2010. szept. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!