Normális dolog amit csinál?
és azt sem lehet, mondani, h azért csinálná mert..annyira kényes lenne, és azért nézi, mert egyáltalán nem..de nagyon féltem, talán jobb lenne ha elmenne egy orvoshoz..:/
15/L
hát ez tényleg nem normális dolog. Addig rendben van, h mindenki szeretne szép lenni, meg jó ha odafigyelünk magunkra. De ez már túlzás.
szerintem tapintatosan beszélj vele erről, nehogy megbántsd.
lehet, h magától el fog múlni ez a kényszer, mert még olyan korban vagytok, mikor könnyen és gyorsan változik az ember. Próbálj neki segíteni, fel a fejjel!!
köszönöm a választ:) Beszélni fogok velem még ma délután mert átjön dvd-ni..
engem legjobban a sírógörcsök ijesztettek meg..mert nem az a tipikus plázacica fajta, aki mindig a sminkjét igazítja..meg ilyenek:/ még jöhetnek válaszok..köszi(:
Kérdezd meg,hogy szerinte ez normális-e és ha szerencséd van akkor azt mondja,hogy nem!Akkor tanácsolhatsz pár dolgot meg ne azt mondhogy pcihologus mert az bántó lehet neki hanem mondjuk tanácsadót vagy valami hasonló,mond,hogy elkiséred szívesen meg megvárod odakint vagy bármi..ha nem akar,akkor te beszélj egy pchilogussal,mert kényszeriteni nem lehet,de ő is ezt fogja madj mondani.
MERT EZ NEM NORMÁLIS!
Persze kamasz,de ennek valami lelki dolog állhat a dolog mögött..amit lehet,hogy elakar magában folytani vagy ő se tudja,de a pchilogus segít ebben..vagy egy kozmetikshoz menjetek el és beszélj előtte a kozmetkissal,hogy dicsérje meg a bőrét vagy akármi hasonló!!!
A film közben is kiszokott menni??
Iskolába pedig előveszi a tükröt vagy mi?
Tesi órén is futás közben a zsebébe benyúl??
És úszásnál,valahogy nekem ez érdekes,nem hallttam még iylet,de sok siekrt írj,hogy milett a vége.
tegnap átjött, én beszélgettünk film előtt egy kicsit..
Szerinte teljesen normális, hogy "időnként"ahogy ő mondta, kimegy a tükörhöz..És azt mondta, hagyjuk ezt témát, mert kínos neki.. De nem tudom..láttam az arcán, hogy majdnem elsírta magát:/ Nem akartam tovább piszkálni a dologgal, nem tudom mit csináljak..nagyon sajnálom, féltem őt..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!