Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted ez normális dolog?

Szerinted ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Kamasz vagyok, 16 éves. Nem bulizok mert nem érzem magam bulizósnak és utálok táncolni. Piálni sem piálok, mert utálom az ízét és csak ritkán ünnepekkor iszok egy kis likőrt. Nem cigizek mert rohadtul káros és sajnálom azokat akik velem egyidősek és nem bírják abbahagyni. Nem öltözködök a legújabb divat szerint nem hordok olyat ami divatos és tudom róla, hogy nem áll jól. Igenis megbújik pár pattanás az arcomon, nem festem magam (max. néha alapozót és spirált), se a hajam, körmöm. Nincs piercingem. Vallásos iskolába járok ahol ha a vallásosságot nézzük 5ös skálán 3as lehetek. A jegyeim nem falrengetőek (év végén 4es voltam) járok külön zenére, és vannak igaz barátaim akiknek bármit elmondhatok. Pasim még nem volt.

Ezek alapján "elátkozott" vagyok a korosztálytársaimhoz képest?

2011. júl. 27. 17:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
9%
Rémesen unalmas lehetsz, remélem az én fiam nem lesz ilyen.
2011. aug. 1. 20:54
 22/27 anonim ***** válasza:
Tényleg elég unalmas lehetsz egyébként nemfeltétlen kell inni ahhoz hogy jól érezd magad .És hogy utálok táncolni ez azért durva .Meg hogy nem öltözködöm a mai divat szerint vlmi öreges ruhába járó 16 évest képzelek el.
2011. aug. 1. 22:06
 23/27 anonim ***** válasza:
2 lányom van és imádkozok,hogy ilyenek legyenek. Ne változz meg!
2011. aug. 1. 23:01
 24/27 anonim ***** válasza:

"Rémesen unalmas lehetsz, remélem az én fiam nem lesz ilyen."

Na pont az ilyen felfogású lehetett olyan, aki egy kis piáért meg buliért, a csillagokat is lesz*ta volna..

2011. aug. 2. 08:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Amúgy most nem azért, de komolyan... Attól, hogy valaki elszívott pár cigit, érdekli a divat, sőt, képes meginni egy sört (én egyébként rosszul vagyok az alkoholtól, de mindegy) még ugyanúgy letehet egy érettségit, felvehetik egyetemre, élheti a kis életét vígan.... Sőőt, ha valakinek van barátja, attól még nem fekszik össze fűvel-fával. Nem kell senkinek a saját hányásában fetrengeni, de kérdező; a tinikor arról IS szól, hogy megismerd a korlátaidat. De ha meg sem próbálod elengedni magad egy kicsit, akkor bukott az egész.

Ja, és néhány válaszolónak üzenem: édes pici szivecskéim, ti aztán nagyon felsőbbrendűek vagytok attól, hogy milyen nagyon normális tinikorotok volt. Tudjátok, kinek mi a normális... Nincs jó vagy rossz, csak más. Most így utólag vigyoroghattok, hogy nektek mennyivel jobb, mint nekik, de ez mit bizonyít? Ha nektek öröm, hogy másoknak tönkrement az élete, akkor a ti házatok táján sincs valami annyira rendben a boldogsággal, nem igaz?

2011. aug. 2. 14:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a helyzet,csak 1 évvel fiatalabb vagyok :)Volt,mikor én is azt éreztem,hogy fura vagyok,de már nem.Szerintem ez a normális :)
2011. aug. 11. 11:43
 27/27 anonim ***** válasza:

Normális, csak unalmas.

Attól, hogy néha megiszok egy-két koktélt/sört, egy hónapban egyszer elmegyek táncolni egy szórakozóhelyre, dohányzom, és volt pár pasim, még nem érzem magam k*rvának. De nem maradtam ki az életben semmi jóból. És még mielőtt emiatt szólnátok be: van érettségim, szakmám, nyelvvizsgám, viszonylag jól fizető állásom, külön albérletem és 23 éves vagyok.

23L

2011. aug. 15. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!