Szerintetek is nem normális dolog ez, vagy csak én látom így?
Figyelt kérdés
18 éves fiú az anyukájával (vagy az apukájával) alszik egy ágyban minden éjjel.2011. szept. 4. 08:11
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is. De a szülők és a család szerint nincs ebben semmi rossz.
2011. szept. 4. 08:38
3/12 anonim válasza:
Ha nekik ez jó, akkor az ő dolguk.
4/12 A kérdező kommentje:
Persze, az ő dolguk, de azért véleményekre kíváncsi vagyok.
2011. szept. 4. 09:13
5/12 anonim válasza:
Nem akarták/akarják hogy a fiuk elszakadjon tőlünk ezért így nevelték.Véleményem szerint ez beteges...Első voltam.
6/12 anonim válasza:
helyhiany miatt alszanak egy agyban, vagy csak azert mert igy akarjak?? ha a masodik lehetoseg akk nagyon beteges ...
7/12 A kérdező kommentje:
A fiúnak van külön szobája, az éjjel üresen van. Apuka a nappaliban alszik, anyuka a fiúval a hálóban.
2011. szept. 4. 10:33
8/12 anonim válasza:
Fake gyanús...Vagy családszex...
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem fake, én elhiszem, nálunk is volt ilyen a családban, csak nem fiú, hanem lány, és nem 18 éves, hanem 13. :D
Szerintem is beteges. Sőt, a fiúnak kéne elkezdeni szégyellni magát, nincs barátnője, akit esetleg szivesen felvinne, akár éjszakára is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!