Normalis h ugy latom es erzem h a hasam nagyobb es puffadt?
5 hetes terhes vagyok, lehetseges h azt erzem hogy a hasam puffaddtabb es a nadrag zavar es ki kell gomboljam idonkent. Meg olyan korai stadiumban vagyok....Ilyen kor meg ugy tudom csak par milis a baboka es nem novekedhet meg a has csak kesobb .
Koszi a tapasztalatokat es a hozzaszolasokat
Normalis, hogy igy erzed, mert valoban puffadsz.
A terhesseg korai szakaszatol kezdve kb a 2. trimeszterig kb minden izom gyengebben dolgozik a testedben, ezert lehetsz faradtabb is, vagy lustabb kicsit. Az emesztesert es belmukodesert felelos izmok is pihennek. Ez pedig egyutt jar a puffadassal, sot, komoly szekrekedes is lehet idovel.
Reggelente jobb a helyzet, ebredhetsz lapos hassal.
En is igy voltam mindket terhesseg alatt, nalam a 22-25. hetig alapban nem is latszott, hogy terhes vagyok, nem nott hamar es gyorsan a pocakom, viszont az elso trimeszterben minden estere ugy neztem ki, mint egy torokbasa, sot, nekem szednem kellett ra bogyot is, mert olyan komoly szelgorcseim voltak, hogy alig birtam mozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!