Szerintetek normális, h nem híztam semmit,15hetes km vagyok? A rosszullétek du. Vannak és néha azaz eddig 3szor hánytam csak. Nincs nagyobb étvágyam és nem is igénylem a nassolást, ja csokit szoktam enni.
Én az első 3 hónapban csak fogytam, a második gyerekemmel már 47 kg-ra (162 cm), próbáltam tuszkolni magamba az ételt, de nem ment, annyira rosszul voltam. Aztán amikor elmúlt (16. hét), akkor szépen feljöttek a kilók. :o)
(Sajnos szoptatás alatt villám gyorsan le, úgyhogy engem ez a jojó effektus eléggé megviselt.)
Jó babavárást, és egyél, amit megkívánsz!
Semmi gond, sokan - különösen, ha gyakran rosszul vannak, inkább fogynak az elsö harmadban.
De ha az egész terhesség alatt 10-12 kiló körül hizol, akkor a legjobb, mert akkor a szüléssel le is fog menni, többre nincs szükség.
Rám a 25. héten jött fel az első kiló! :)
Nyugi, semmi gond!
Olyan aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok nekem! :)
Nagyon köszönöm és teljesen megnyugodtam, mert a szüleim az örületbe kergetnek, a párom csak nevet rajtuk, de engem idegesít. Mintha nem a legjobban szeretném a gyerekemnek.:(
Szép babavárást kívánok mindkettőtöknek!
Már azt hittem csak én vagyok így egyedül.
most vagyok 23 hetes és a mai mérésnél volt 1x 1kg-val több a súlyom, eddig fogytam, tartottam, na most jött pár deka.
Én ettem rendesen és mégsem híztam félidőig egyik terhességem alatt sem. Átlagos testsúllyal estem teherbe.
Ne aggódj, ha eszel rendesen és úgy nem hízol, akkor biztosan nincs semmi baj.
Egyébként is a leggyakrabban a legtöbb súly a 20. és 30. hét között jön fel az emberre.
Akkor jó, én szerintem normálisan eszem, kontroll a férjem akivel együtt reggelizünk minden nap és ebédelni is haza jár. A súlyom is normálisnak mondható: 60kg és 168cm vagyok.:)
Köszi csajok!
:) Köszi, tényleg megnyugodtam. Nem is híztál semmit szinte és a gyermeked átlagos súllyal született. Nem is értem, h miért gondolják azt az emberek, h bálna méretűre kell hízni a terhesség alatt. :(
Jó egészséget kívánok a babócádhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!