Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok....

11 hetes terhes vagyok. Borzasztóan megviselnek a rosszullétek, annyira émelygek, hogy egy korty víz után is rohanok a wc-re. Ez normális így?

Figyelt kérdés
Sajnos az émelygésen és a hányáson kívül van még egy gond,állandó szédülés. Nem tudok felkelni, mert ahogy teszek pár lépést azonnal elkezd zúgni a fülem, káprázik a szemem, és ha nem ülök le elájulok. Egyszer meg is történt, olyan hirtelen jött, hogy nem volt időm se leülni, se megkapaszkodni valamiben. De szerencsére nem lett belőle baj. Erősen migrénes vagyok, ezen kívül folyamatosan magas a pulzusszámom, amivel sajnos az orvosok nem tudtak mit kezdeni. Félek, hogy ez befolyásolja a terhességemet. Beszéletem már az orvosommal, de azt tanácsolata mindeképpen várjuk meg a 12 hetes vizsgálatot, hátha addigra enyhül valamit. Pénteken megyek a vizsgálatra, de addig is gondoltam megkérdezem, hátha tudtok nekem valami megnyugtatót mondani. Félek, mert nagyon vártuk már a babát, de annyira erősek ezek a tünetek, hogy aggódom nehogy baja legyen tőle.
2009. jan. 6. 11:01
 1/1 anonim ***** válasza:
arra kell vigyáznod. hogy nehogy kiszáradj, és hogy azért valami megmaradjon benned, de ezen kívül a babának nem lehet baja. nekem is volt pár hasonló hetem (bár nem ilyen vészesen) de elmúlt. szedd a vitaminokat és kitartás!!! boldog babavárást!
2009. jan. 6. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!