Most vagyok a 14. hetben eddig semmi fele panaszom nem volt! Sem hanyas, sem emelyges! Normalis az, hogy most jelentkeznek a rosszulletek?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 11:31
1/4 anonim válasza:
Szia!
Mindenkinél máskor jelentkeznek a tünetek és mindenkinél más ideig tartanak.
Boldog Baba várást!
2/4 anonim válasza:
Az elején nekem sem volt semmi tünetem a mellfeszülésen kívül, aztán gyakorlatilag a terhességem utolsó hetében is hányingerem volt.
3/4 anonim válasza:
nalam pont igy van kedves valaszolo.amolyan hullamvolgy,nalam mar ugy mukodik hogy 4-5 napi semmi, aztan elojon minden:hanyas, hanyinger, gyomorfajas, egy napig, aztan megint szunet.
Udv.15 hetes
4/4 anonim válasza:
szia én is 14 hetes vagyok és nekem nem volt és hála isten most sincs semmi tünetem, de biztos normális, gratulálok a babóhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!