Igaz az a népi jóslás, hogy ha kislány van a pocakban, akkor jelentkeznek főleg a reggeli rosszullétek?
Ismerőseim közül mindannyian rosszul voltunk és kislányaink születtek. De most az egyik barátnőm egyáltalán nincs rosszul reggelente. Lehet,hogy kisfia lesz?
Nálatok ez hogy működött?
Szia
Nővérem rosszul volt kislánya lett, én nekem semmi bajom nem volt szinte és kisfiú lett, az ismerettségemben hasonlóan. Lehet hogy tényleg van benne valami, én is hallottam róla:)
Ez hülyeség. Abszolút nem volt hányingerem a kislányommal. Barátnőm meg fiút várt és neki sem volt. Sőt, a kórházban senkinek. Most megint mindketten terhesek vagyunk és mindketten rosszul vagyunk (hányinger, émelygés). Szerintem valami más lehet. Viszont most én teljesen más dolgokat kívánok,mint a lányom alatt. Inkább ez lehet gyanús nekem.
Sógornőm is a lánnyal gondtalan volt, mikor a fiával volt terhes, csaknem végighányta. Szóval még egy cáfolat.
A sógornőmnek semmilyen rosszulléte nem volt a terhessége alatt. Nagyon könnyű terhessége volt! És kislánya van!
Szóval szerintem nem teljesen van a kettő között összefüggés! Ez kicsit olyan, mint hogy ha csúcsos a poci, akkor fiú, ha kerek akkor lány. Van akinél bejön, van akinél nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!