Kb. Mikor jelentkeznek a reggeli rosszullétek? 6 hetes leszek holnapután, de még nem érzek semmit.
Szia!
Nekem 8 hetesen kezdődött, és kb. a 16. hétig tartott. Azóta csak néhányszor fordult elő velem, hogy elkaptam egy-két rókát:)
Ha mázlid van, akkor téged elkerül.
23 hetes kismama
Nekem a 6. és 10. hét között volt, hirtelen jött a szoba is forgott velem reggeltől -estig. Aztán ugyanilyen hirtelen el is múlt. Ha jön, nekem a gyömbéres piritós kenyér vált be próbáld ki azt.
Üdv.: 35 hetes kismami
Szia! Én 9 hetes 5 napos kismama vagyok és még egyszer sem voltam rosszul! Émelygés volt, meg enyhe hányinger, de hányásig szerencsére nem fajult a dolog! De az előző válaszokból kiindulva, még lehet hogy nekem is lesz szerencsém hozzá! :)
Szerintem ne gondolkozz ezen! Élvezd a várandósságot! :)
Szia!
Ha szerencsés vagy, megúszod! Én hálisten nem éreztem egyebet émelygésnél, néha öklendeztem különböző szagokra (pl. mentolos fogkrém), de egyszer sem hánytam. Annyi, hogy a 10. hét környékén pár napig nagyon sok savam volt, de utána el is múlt. Elképzelhető, hogy te is megúszod, sok kismamával beszélgettem mostanában, akiknek kutya bajuk volt az első trimeszter alatt:)
Boldog babavárást!
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!