A terhesség hanyadik hetében jelentkeznek a reggeli rosszullétek?
Átlagban, olyan 7.héttől a 12-14.hétig, de ez nem törvényszerű.Nekem pl.:semmi rosszullét nem volt.Valaki meg megszenvedi nagyon ezt az időszakot.
36 hetes pocakos
Csatlakozom az előttem szólókhoz :) nekem is ebben az időszakban voltak rosszulléteim :)
20h km
6-11. hét, de nekem olyan szinten, hogy semmit nem tudtam enni, csak a Sport csokit :) Utólag már mosolygok ezen, de kemény időszak volt. A gyógyszerek, de még a terhesvitamin is kijött. Majdnem kórház és infúzió lett belőle, de végül szerencsére nem.
Utána viszont probléma-mentes volt a terhességem, ma kezdtem a 37.hetet.
Kitartás Neked is! :)
Sajnos nekem mar a kimaradt menzi elott kb 1 hettel.Azt hittem hogy beteg vagyok.de kiderult hogy babas.
Es a mai napig van hanyingerem,reggel,napkozben ha ures a gyomrom.
Szia!Én a 6. héten végig émelyegtem, hányingerem volt, de nem hánytam, a 7. héten meg napjában többször is hánytam, rosszul voltam. Ahogy 7 hetes lettem, semmi bajom nincs, jól érzem magam.
8+2 napos km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!