Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem tudok megbízni benne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok megbízni benne. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal. Az első fél év maga volt a paradicsom, aztán kiderült róla néhány dolog... Azt tudni kell rólam, hogy elég szarkasztikus és kíméletlenül őszinte lány vagyok akit néha nehéz elviselni. Szóval kiderült, hogy van egy régi 'szeretője' aki hivatásos k..va a mai napig. Azzal nincs is baj, hogy előttem mással is volt (mondjuk undorít a gondolat, hogy pont egy fizetős). Nade a kapcsolatunk alatt is megtartották a 'jó' viszonyt. A csaj meztelen képeket küldözgetett és a párom meg dicsérgette, hogy de jók a képek. Feljárt hozzá 'kávézgatni' amibe én kicsit se hiszek. Ez az egyik. Második felvonásként lebukott, hogy egy társkeresős csajjal írogatott, hogy majd ha találkoznak akkor de jó lesz nekik. Kibeszélt engem, hogy mennyire nehéz velem. Aztán ahogy szokás... lebukott! Ment a magyarázkodás, hogy de ő nem... meg az csak poén volt... meg téged szeretlek. Szakítottam vele, aztán visszakönyörögte magát. Azóta bizalom semmi! Tudom, hogy szakítanom kéne vele és ez lenne a helyes, de nyilván akkor nem tettem volna fel itt a kérdést, hogy ti mit gondoltok erről?

Ő 26 éves. Én 24

2014. nov. 30. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy a pasi egy görény, és szakítsd vele.
2014. nov. 30. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt. Egyértelmű... És még továbbra is meg fog, ha ilyen pofátlanul hazudik a szemedbe azután is, hogy lebukott.

Szerintem jobbat érdemelnél, intelligensnek és jófejnek tűnsz...

2014. nov. 30. 10:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem is megcsalt de gyáva a szemembe mondani. És még azt akarta, hogy barátkozzak össze a kis hivatásos barátnőjével...

Utolsó kedves, hogy így látod.

2014. nov. 30. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt,hazudozik stb Egy rohadt szemétláda!A minimum az,hogy kidobod!
2014. nov. 30. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Leckéztesd meg.

Itasd meg vele, amit kifőzött, irány randizni!

Vagy flörtölj, amikor vele vagy.

Vagy csak dobd a kukába, mint a szakadt zoknit!

2014. nov. 30. 11:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért mert ő paraszt azért én még nem akarok az lenni. Leültetem még utoljára beszélgetni. Kíváncsi vagyok, hogy hónapok után hogy látja a dolgokat.
2014. nov. 30. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem mindegy?Hazudok,megalázott,megcsalt,elárult!

Ez aztán az igazi szerelem!Te hülye vagy!

2014. nov. 30. 11:15
 8/8 Urszi ***** válasza:
Szia! Tudom, hogy nehéz, mert szereted, de ne légy naìv, ez csak durvább lesz! Tapasztalatból mondom..Az én exem tàrskeresőzött, így úgy megakart dugni mindenkit, és rólam csak annyit mondott,a nőknek hogy úgyis vége lesz. Sirankozott hazudozott x idő után vissza fogadtam. Sose tudtam bízni benne és ez csak roszabb lett addig fajult míg magamat kínoztam hosszú hónapokig. Már nem vagyunk együtt de sokáig futottuk a köröket. Csak azért írtam le ezt neked, mert senkinek ne engedd meg,hogy játszon veled.Az ígéretek szép szavak, semmit sem érnek ha tett nincs mögötte, az meg nem fog igergetni hanem cselekszik.Tudom, mindegy mit mondok, mert mindenki a saját hibájából tanul akár többször is.Azert sok sikert, amíg van önértékelésed addig dönts hiába fáj.
2014. dec. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!